Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Korisliigan Karhubasket hankki yhdysvaltalaislaiturin

Karhubasket Korisliiga
AOP

Korisliigassa pelaava Karhubasket on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen Lee Skinnerin kanssa.

29-vuotias, 100-kiloinen ja 198-senttinen Lee Skinner tulee pelaamaan nelospaikkaa. Viime kaudella Skinner pelasi Tšekin NBL:ssä BC Unikol Kolínin joukkueessa 41 ottelua, tehden niissä keskiarvoksi 16,5 pistettä, 8,8 levypalloa ja 3 syöttöä. Skinner on viihtynyt pitkään Tšekissä.

Yliopiston jälkeen hän pelasi kaudet 2015-2018 samaisessa BC Unikol Kolínin joukkueessa. Kaudet 2018-2019 ja 2019-2020 hän pelasi Slovakian Extraliigassa BK Inter Bratislavan joukkueessa. Kaudella 2019-2020 Bratislava oli mukana BCL:n karsintapeleissä ja mukana Europe Cupissa.

Yliopistouran Skinner pelasi kausilla 2011-2015 Woffordin joukkueessa. Kolmena viimeisenä kautena hän oli avausviisikon vakiokasvo. Koko yliopistouran pistekeskiarvo oli 9,3 ja levypalloja hän poimi 6,9 ottelua kohden.

Karhubasketin päävalmentaja Janne Koskimies kehuu uutta hankintaansa.

– Lee on kokenut pelaaja ja kovana taistelijatyyppinä sopii meidän joukkueeseen hyvin. He muodostavat René Rougeaun kanssa monipuolisen kaksikon 3-4-pelipaikoilla, koska molemmat ovat taitavia syöttäjiä ja vahvoja myös sisäpelissä pienempiä puolustajia vastaan. Useamman hyvän kauden jälkeen Tšekissä ja Slovakiassa, on mielenkiintoista nähdä hänen kykynsä pykälää kovemmassa sarjassa Korisliigassa.

Karhubasket etsii vielä kokoonpanoon sentteriä, ja kahta pelaajaa vahvistamaan harjoitusrinkiä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo