Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Myös Andy Murray poltti päreensä Stéfanos Tsitsipásin vessakäynteihin

Andy Murray Stefanos Tsitsipas US Open
AOP

Ensimmäisen kierroksen tappionsa jälkeen Stefanos Tsitsipasille maanantaina US Openissa Andy Murray sanoi, että hänen vastustajansa oli epäoikeudenmukaisesti saavuttanut edun ottamalla epäreiluja ylimääräisiä taukoja.

Andy Murrayn mukaan Stéfanos Tsitsipásin kikkailuilla ylimääräisten taukojen kanssa oli varmasti vaikutusta otteluun.

– Se on vain pettymys, koska minusta tuntuu, että se vaikutti ottelun lopputulokseen. En sano, että voitan varmasti sen ottelun, mutta sillä oli vaikutusta siihen, mitä tapahtui tauon jälkeen.

Tsitsipás voitti tiukan kiistanalaisen maratonottelun 2-6, 7-6, 3-6, 6-3, 6-4 neljässä tunnissa ja 49 minuutissa. Tsitsipás sai lääketieteellistä hoitoa vasemmalle jalalleen kolmannen erän häviämisen jälkeen ja meni WC:hen voitettuaan neljännen erän. Murray valitti kentällä siitä, kuinka kauan Tsitsipás kävi WC:ssä tuolloin ja uudelleen, kun peli oli jatkanut. Murray oli turhautunut puhuessaan tiedotusvälineille ottelun jälkeen.

– Ongelmana on, että et voi pysäyttää tapaa, jolla se vaikuttaa sinuun fyysisesti. Kun pelaat tuollaista raakaa ottelua, niin pysähdyt seitsemän, kahdeksan minuutin ajan, mutta jäähdyt. Voit valmistautua siihen henkisesti niin paljon kuin haluat, mutta se on tosiasia, että se vaikuttaa sinuun fyysisesti, kun pidät tauon niin pitkään monta kertaa ottelun aikana.

– Luulen, että kun hän otti lääketieteellisen aikalisän, se oli juuri sen jälkeen, kun olin voittanut kolmannen erän. Myös neljännessä erässä, kun johdin, hän päätti mennä, en tiedä, vaihtoiko hän mailaansa vai mitä hän teki. Mutta joo, ei voi olla sattumaa, että se tapahtuu noina hetkinä, Murray raivosi.

Murray ei uskonut hetkeäkään, että vaiva olisi ollut niin vakava kuin Tsitsipás väitti sen olevan.

– En usko, että hänen jalkansa aiheutti hänelle mitään ongelmaa. Ottelu jatkui vielä reilut kaksi tuntia sen jälkeen. Hän oli kunnossa ja liikkui hienosti.

Tsitsipás sanoi, ettei hän rikkonut sääntöjä ja että hän oli vaihtamassa vaatteitaan kylpyhuoneessa.

– En usko rikkoneeni mitään sääntöjä. Pelasin ohjeiden mukaan. Meidän täytyy puhua siitä jatkossa. En tiedä miltä vastustaja tuntuu, kun pelaan ottelua. Se ei todellakaan ole prioriteettini.

– Sikäli kuin pelaan sääntöjen mukaan ja pidän kiinni siitä, mitä ATP sanoo että on reilua, niin kaikki on kunnossa, kreikkalainen totesi.

Murray on toinen pelaaja alle kahteen viikkoon, joka syyttää Tsitsipásia epäoikeudenmukaisesti saamastaan ​​edusta WC-tauon aikana. Kun Tsitsipás otti kahdeksan minuutin tauon Cincinnati Openin välierässä Alexander Zverevia vastaan, Zverev kertoi tuomareille, että hän uskoi Tsitsipásin huijaavan ja saavan valmennusta matkapuhelimensa välityksellä.

– Hän otti laukustaan puhelimensa ja kaiken sen kanssa. Tämä sama asia oli Pariisissa ja tulee olemaan sama asia jokaisessa turnauksessa, jossa hän pelaa.

Kun häneltä kysyttiin Zverevin syytöksistä, Murray ei spekuloinut siitä, saiko Tsitsipás valmennusta tauollaan ja sanoi, ettei hänellä ollut aavistustakaan, tapahtuiko näin. Murray kuitenkin sanoi, että maanantaina tehdyt temput muuttivat hänen mielipiteensä Tsitsipásista.

– Minusta hän on loistava pelaaja. Luulen, että hän on loistava lisä peliin. Mutta minulla ei ole lainkaan aikaa näille asioille, ja menetin kunnioituksen häntä kohtaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis