Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Suomen MM-ralli sai uuden nimisponsorin Secto Automotivesta

Jyväskylä WRC ralli
AOP

Suomen MM-rallin nimi muuttuu muotoon Secto Automotive Rally Finland.

Suomen MM-rallilla ja Secto Automotivella on luvassa kiintoisa tulevaisuus, kun nämä yhdistävät voimansa ja juhlistavat rallin upeaa historiaa tapahtuman 70-vuotisjuhlakilpailussa. Perinteisen autoleasingin uudistaja Secto Automotive Oy on 1.-3. lokakuuta ajettavan rallin MM-sarjan Suomen osakilpailun uusi nimisponsori.

– Tiimissämme ollaan äärettömän tyytyväisiä tuoreeseen yhteistyösopimukseen. Suomen MM-ralli on meille mahtava foorumi, jolla kertoa tarinamme ja lisätä tunnettuuttamme. Moottoriurheiluyhteisöllä on vastassaan samanlaiset haasteet, joita me autoteollisuudessa olemme ratkoneet viimeisen vuosikymmenen ajan.

– Siksi olemmekin niin varmoja siitä, että voimme tuoda mukanamme lisäarvoa ja auttaa tässä siirtymävaiheessa. Lisäksi tämä on myös niin sanottu sydämen asia, WRC3-luokassa kilpaileva Secto Automotiven toimitusjohtaja Matias Henkola sanoo.

Suomen MM-ralli ja suurin kotimainen autoleasing-yritys muodostavat nyt siis eräänlaisen kuljettaja ja kartanlukija -parivaljakon. Osapuolet työskentelevät rinta rinnan ja kaasu pohjassa tämän upean tilaisuuden eteen tarjotakseen suomalaiselle yleisölle ympäri maan jotain aivan ainutlaatuista.

– Pitkät tiet ja yksityisautoilun mahdollistama vapaus saavat meidät suomalaiset innostumaan, eikä olekaan mikään yllätys, että Jyväskylän ympäristössä ajettavalla rallilla on ollut iso rooli niin monien suomalaisten elämässä näiden 70 huikean vuoden aikana – ja samalla tapahtuma on ollut merkittävässä roolissa myös rallin MM-sarjassa, aina siitä lähtien kun sarja vuonna 1973 alkoi, Henkola jatkaa.

Vuonna 2007 perustetulla Secto Automotivella on yli 4 000 yritysasiakasta ja kalustoa yli 10 000 ajoneuvon verran. Ajoneuvoista noin viidesosa on sähköautoja, mikä tekee Secto Automotivesta Suomen johtavan yksityisomistuksessa olevan autoleasing-yrityksen ja markkinajohtajan vastuullisten ajoneuvojen saralla. Secto Automotive on auttanut jo tuhansia yrityksiä ja kuluttajia siirtymään kohti kestävämpää autoilua.

– Ralli lajina on murroksessa, kun vuodesta 2022 alkaen hybridiautot ja kestävät polttoaineet ovat uusi normaali myös MM-sarjassa. Haluamme ehdottomasti olla osa tätä aikakautta.

– Haluamme näyttää, että uudet teknologiat ja siirtyminen auton omistamisesta pelkkään auton käyttämiseen eivät ole mitään uhkia, vaan upeita uusia mahdollisuuksia. Olemme innoissamme päästessämme AKK Sportsin kyytiin tälle mahtavalle matkalle, Henkola summaa.

AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter jatkaa samalla linjalla.

– Olemme iloisia siitä, että Secto Automotive on Suomen MM-rallin uusi nimisponsori. Olemme erittäin ylpeitä kauaskantoisesta lähestymistavastamme, jossa kestävä kehitys on aina ollut kaiken toimintamme keskiössä.

– Secto Automotivella ollaan samoilla linjoilla, ja meillä onkin nyt yhteinen visio – toivottavasti pitkästä yhteisestä tulevaisuudestamme, joka starttaa lokakuisen 70-vuotisjuhlarallimme myötä.

Secto Automotive Rally Finland ajetaan Jyväskylässä ja sen ympäristössä 1.-3.10. Suomen kisa on rallin MM-sarjan kauden 2021 kymmenes osakilpailu.

Keski-Suomessa ajettavaan sorakisaan osallistuvissa autoissa on kaikissa Secto Automotive -brändäys, ja yritys pääsee hyödyntämään myös lukuisia muita myynninedistämismahdollisuuksia, kuten erikoiskokeiden varsilla ja palkintojenjakotilaisuudessa olevia kylttejä sekä asiakkaille kannustimiksi tarkoitettuja pääsylippuja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli