Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Suomen paralympiamitalistit saivat onnittelut presidentti Sauli Niinistöltä

Sauli Niinistö presidentti
AOP

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö tapasi Tokiossa urheilevan Suomen paralympiajoukkueen etäyhteydellä tiistaina 31. elokuuta 2021 Helsingin Mäntyniemessä.

Presidentti Sauli Niinistö onnitteli mitalisteja ja totesi, että urheilu on kovaa kamppailua sijoituksista ja tuloksista.

– Ehkä tärkeintä on kuitenkin, se että tavataan ihmisiä yli kaikkien geopolitiikan rajojen, aatteiden yli, ollaan yhteisellä asialla ja yhteisessä hengessä. Se on tänä päivänä valtavan tärkeää. Ja sitä te luotte omalta kohdaltanne siellä ja myös kotona, presidentti sanoi.

– Kiitoksia kovasti siitä, että kannatte siellä upeasti Suomen lippua. Me seuraamme täällä ja taputamme niin onnistumisten, mutta myöskin tunnemme syvää sympatiaa epäonnistumisten kohdalla. Kaikki ne kuuluvat tähän.Yhteinen rutistus

Pronssia voittanut keihäänheittäjä Marjaana Heikkinen kertoi, että mitali on ollut pitkä projekti valmentajan, tiimin ja taustajoukkojen kanssa.

– On sellainen yhteinen rutistus, joka kulminoitui muutamaan tuntiin. Saksalaiselle hopea livahti, mutta ehkä joskus vielä revanssin otan.

Ratakelaaja Toni Piispanen voitti kultaa vain muutamaa tuntia ennen etätapaamista ja toi Suomelle tähän mennessä toisen mitalin.

– Tänään oli hieno päivä. Mitä enemmän ikää tulee, sitä kovempaa menee.

Joukkueenjohtaja Kimmo Mustonen kertoi, että seitsemän mitalin tavoitteeseen on vielä hieman matkaa, mutta tavoite on mahdollista saavuttaa.

– Meillä on kuusi kisapäivää takana, viisi päivää edessä. Tämän hetken saalis on se kaksi mitalia ja kuusi pistesijaa.

Tapaamisessa kertoivat tunnelmiaan myös ratsastaja Pia Reitti, ratakelaaja Amanda Kotaja ja jousiampuja Jere Forsberg.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut