Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ukrainalais- ja venäläisurheilijat yhteiskuvakohun keskellä Tokion paralympialaisissa

Olympiarenkaat koristavat Tokiota
AOP

Ukrainalainen pikajouksija Igor Tsvetov kieltäytyi yhteiskuvasta Venäjän Dmitri Safronovin ja Artem Kalashianin kanssa miesten 100 metrin kilpailun jälkeen Tokion paralympialaisissa.

Venäjän paralympiakomitean joukkueen päällikkö, järjestön varapuheenjohtaja Pavel Rožkov reagoi ukrainalaisen urheilijan Igor Tsvetovin päätökseen olla ottamatta valokuvia venäläisten kanssa palkintokorokkeella palkintoseremonian aikana.

Dmitri Safronov, Igor Tsvetov ja Artem Kalashian nousivat palkintokorokkeelle ja saivat ansaitut palkinnot. Paralympialaisissa on joitakin rajoituksia, jotka liittyvät koronavirusinfektion leviämisen estämiseen, mukaan lukien sosiaalisen etäisyyden noudattaminen. Ehkä tämä sai Tsvetovin luopumaan perinteisestä yhteisvalokuvauksesta, Rožkov arveli.

Tsvetov voitti hopeaa 100 metrin matkalla. Safronov voitti maailmanennätysajalla, Kalashian tuli kolmanneksi. Palkintojenjakotilaisuudessa Tsvetov ei tullut venäläisten luo ottamaan voittajien perinteistä yhteistä valokuvaa. Tämän seurauksena Safronov ja Kalashian kuvattiin yhdessä.

Tokion olympialaisten aikana pronssia voittanut ukrainalainen urheilija Jaroslava Mahutših’ otti yhteisen kuvan venäläisen naisen Marija Lasitskenen kanssa, minkä jälkeen ukrainalaisurheilijaa kritisoitiin sosiaalisissa verkostoissa.

Kohujen taustalla ovat Ukrainan ja Venäjän valtioiden jäiset välit. Venäjä valloitti vuosia sitten Ukrainalle kuuluvan Krimin alueen, eikä ole suostunut palauttamaan sitä kansainvälisestä painostuksesta huolimatta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020