Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Emil Ruusuvuorella kova haaste US Openin toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori taipui Atlantan välierässä.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori pelaa keskiviikko-iltana US Openin toisen kierroksen ottelunsa Roberto Bautista-Agutia vastaan toisena otteluna kentällä numero 11.

Emil Ruusuvuori aloitti kauden neljännen ja viimeisen Grand Slam -turnauksen US Openin vahvasti kaatamalla avauskierroksella puolalalaisen Kamil Majchrzakin selvin 3-1 (6-4, 6-2, 3-6, 6-1) -eräluvuin. Suomalainen oli kahdessa ensimmäisessä erässä äärimmäisen vahva murtaen vastustajansa syötön kolmesti, mutta kolmannesta erästä tuli vaikea, kun Ruusuvuori menetti heti ensimmäisen syöttövuoronsa,

Ruusuvuoren vastustaja Espanjan Roberto Bautista-Agut kaatoi ensimmäisellä kierroksella Australian Nick Kyrgiosin suoraan kolmessa erässä 3-0 (6-3, 6-4, 6-0) -lukemin. Espanjalaisella oli vahva päivä syöttöruudussa, sillä ykkönen osui 63 prosentin varmuudella ruutuun ja Bautista-Agut voitti ykkössyötöistään 80 prosenttia. Espanjalainen antoi ottelussa vain yhden murtopallon vastustajalleen, mutta Kyrgios ei onnistunut tätä käyttämään. Kyrgios antoi itsekin vain kuusi murtopalloa, mutta näistä viisi Bautista-Agut käytti hyödykseen ja kolme näistä päätöserässä, joten tasainen ottelu miesten välillä nähtiin, vaikka tulos oli selkeä.

Espanjalainen on ATP-listalla sijalla 21 ja 33-vuotias pelaaja on pelannut vain kaksi turnausta kovilla kentillä ennen US Openia. Toronton Masters-turnauksessa matka päättyi kolmannelle kierrokselle ja Cincinnatissa Bulgarian Grigor Dimitrov oli vahvempi ensimmäisen kierroksen ottelussa 2-0 -lukemin.

Ottelu on miesten ensimmäinen keskinäinen.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis