Seuraa meitä:

Yleisurheilu

Kolmiloikan Suomen Mestari sivuun Ruotsi-ottelusta – sairastelu päätti kauden

Kristiina Mäkelä
AOP

Kalevan kisoissa uransa yhdeksännen Suomen Mestaruuden ottaneen Kristiina Mäkelän kausi päättyi viikonlopun kisoihin. Kovassa mediakohussa olleiden Mäkelän ja toisen kolmiloikkaajan Senni Salmisen kohtalo Kalevan kisojen karsinnan osalta oli viime viikon puhutuin yleisurheilu-uutinen. Mäkelä kesti yleisen paineen ja otti omansa Salmisen puuttuessa viivalta.

Tiistaina Mäkelä kuitenkin ilmoitti, että kuluva kausi on ohi.

-Yhdeksäs SM kulta! Siihen on hyvä päättää tämä kausi, vaikkakin hieman vastentahtoisesti. Olisin halunnut vielä osallistua Ruotsi-otteluun, mutta tällä kertaa nuha otti yliotteen kropasta. Nyt on aika levätä, Mäkelä kertoi päivityksessään.

28- vuotias kolmiloikkaaja kertoi myös kauden kulusta ja siihen johtaneesta matkasta.

-Kiitokset kaikille tukijoukoille ja sponsoreille. Takana on tapahtumarikas kausi: polvileikkaus, nopea kuntoutus, oma ennätys, olympiafinaali ja Suomen mestaruus!

Kauden aikana yli Heli Koivula-Krugerin vanhan SE-tuloksen vihdoin hypännyt Mäkelä ei kuitenkaan vieläkään päässyt maistamaan Suomen ennätystä, sillä Salminen hyppäsi kauden aikana uudeksi SE:ksi 14,63.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Yleisurheilu