Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lauri Markkasen seura Cleveland on aktiivinen siirtomarkkinoilla – Hankki uuden vahvistuksen

Tacko Fallista Markkasen joukkuekaveri
AOP

Muste oli tuskin ehtinyt kuivua Lauri Markkasen ja Cleveland Cavaliersin sopimuspapereissa, kun seura julkaisi jo uuden siirtonsa.

Seura tiedottaa tehneensä sopimuksen Tacko Fallin kanssa, joka on pelannut kaksi edellistä kautta Boston Celticsissä. 25-vuotias pelaaja tunnetaan erinomaisesta ulottuvuudestaan, sillä pituutta riittää peräti 226-senttiä.

Floridan yliopistosta ponnistanut pelaaja teki debyyttinsa vuonna 2019, mutta on sen jälkeen jäänyt vähälle peliajalle NBA:ssa. Senegalilainen tehtaili Celticsissä pelaamissaan otteluissa keskimäärin 2,5 pistettä, 2,7 levypalloa ja 0,9 torjuntaa 6,5 minuutin peliajalla.

Cavaliers on oiva paikka hakea uutta nousua uralle, sillä joukkue ei ole tunnettu sarjan kirkkaimmasta tähtiloistosta eikä se kuulu mestarisuosikeihin. Fall on kokonsa puolesta potentiaalinen sentteri, eikä hän näin taistele suoraan peliajasta taaempana pelaavan Markkasen kanssa. Jäämme seuraamaan miten miehen ura käynnistyy uudessa seurassa ja miten yhteispeli suomalaisen kanssa tulee sujumaan.

 

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo