Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Ruotsin ykkösnimet mukaan Suomi-Ruotsi-maaotteluun

Daniel Ståhl nähdään Ruotsi-ottelussa
AOP

Jos aiemmin uutisoimme Suomen lähtevän kovalla joukkueella Suomi-Ruotsi-maaotteluun, niin naapurimaalla on koossa vähintäänkin yhtä kova kattaus kärkipään urheilijoita.

Ruotsin joukkueeseen on liittynyt kaikki Tokion olympialaisissa mitalin tuoneet yleisurheilijat. Tukholman Olympiastanionilla 4.-5.9 käytävässä yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelussa nähdään muun muassa kiekonheittäjä Daniel Ståhl (kultaa Tokiossa), seiväshyppääjä Armand Duplantis (kultaa Tokiossa) sekä kiekonheittäjä Simon Pettersson (hopeaa Tokiossa).

Kussakin lajissa omaa maataan edustaa kolme urheilijaa, joiden sijoitukset tuovat pisteitä maan yhteiseen pottiin. Miehet ja naiset kisaavat omissa maaotteluissaan ja pisteet lasketaan miesten ja naisten joukkueille erikseen.

Jo vuodesta 1925 asti järjestettyä tapahtumaa ovat viime vuosina hallinneet ruotsalaiset, sillä naapurimaa on voittanut sekä miesten että naisten ottelun kahtena vuonna peräkkäin. Kaikkien aikojen tilastoissa ruotsalaisittain Finnkampeniksi kutsutussa tapahtumassa Suomen miesten joukkue johtaa Ruotsia otteluvoitoin 46-34 ja naisissa Ruotsi on ollut parempi luvuin 45-25.

Ruotsin joukkueen 2021 Finnkampeniin löydät kokonaisuudessaan Etusuoran uutisesta.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu