Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Suomen lentopallomiehille hieno alku EM- turnauksessa

Urpo Sivula
AOP

Kahdeksatta kertaa peräkkäin EM-kisoissa pelaava Suomen miesten lentopallomaajoukkue sai loistavan startin tämän kertaiselle EM-urakalleen. Suomi voitti avausottelussaan Pohjois-Makedonian lukemin 3-1 (25-20, 25-15, 24-26, 25-22).

Suomen ottelun alku oli hieman vaisu ja Pohjois-Makedonia pääsikin ottelun alussa karkaamaan johtoon. Suomen herättyä otteluun, se sai pikkuhiljaa ajettua takamatkan kiinni ja lopulta voitti avauserän 25-20.

Toinen erä oli täysin Suomen ja Suomen hakkurin Urpo Sivulan hallintaa. Selkeään voittoon 25-15 päättynyt erä oli Suomen parasta koko ottelussa. Sivula takoi pisteitä kovalla teholla ja koko joukkue nousi hänen avullaan sopivaan flow-tilaan.

Kolmannessa erässä Pohjois-Makedonia sai kaivettua tarvittavat aseet Sivulan himmentämiseksi ja onnistuikin viemään erän nimiinsä lukemin 26-24. Erä oli todella tasaista vääntöä ja hieman paremmalla tehokkuudella Suomi olisi voinut hoitaa ottelun ja kolmannessa erässä.

Neljänteen erään Suomi tuli taas paremmalla asenteella ja vei erän lopulta 25-22. Ottelussa 25 pistettä iskenyt Sivula ei ollut täysin tyytyväinen omaan suoritukseensa.

– Oli aika aggre päällä siinä viimeisessä pallossa. Tuli sutattua ennen sitä kolmannessa ja neljännessäkin erässä aika helppoja palloja, Sivula kertoi Ylen haastattelussa ottelun jälkeen.

Suomen seuraava ottelu on luvassa lauantaina, kun vastaan asettuu Espanja kello 14 alkavassa ottelussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo