Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Toni Piispanen toi Suomelle kultaa Tokion paralympialaisten tiistaissa – Muuten hiljaisempaa

Toni Piispanen ratakelaaja
AOP

Jousiammunta

Jere Forsberg ampui miesten jousiammunnassa ensin neljännesvälierissä voiton Iranin Alisina Manshaezadehistä lukemin 145-143, mutta joutui taipumaan puolivälierissä Slovakian Marcel Pavlikille lukemin 141-144.

Pyöräily

Miesten katupyöräilyn H1-luokan aika-ajossa Harri Sopanen joutui keskeyttämään, mutta Teppo Polvi sijoittui viidenneksi ajalla 56.29.24 häviten voittajalle, Etelä-Afrikan Nicolas Pieter du Preezille 12 minuuttia ja 39,83 sekuntia.

Yleisurheilu

Miesten T51-luokan 200 metrin ratakelauksessa Toni Piispanen toi Suomeen upeasti kultaa ajalla 36,81, joka on myös uusi paralympialaisennätys. Toiseksi tullut Belgian Peter Genyn hävisi 0,30 sekuntia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut