Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Myrsky sekoitti US Openin: Diego Schwartzman selvisi myrskystä, kolmesta keskeytyksestä ja kentänvaihdosta

Diego Scwartzman voitti kolmesti keskeytetyn ottelun
AOP

New York joutui keskiviikkona trooppisen myrskyn yllättämäksi, kun hurrikaani Idasta lähtöisin oleva myrsky saapui kaupunkiin. Myrsky vaikutti myös US Openin tennisturnaukseen, sillä otteluita jouduttiin keskeyttämään. Vesi puski läpi jopa katetulle Louis Armstrong -kentälle.

Pahiten myrskysäästä ja vesisateesta kärsivät Argentiinan Diego Schwartzman sekä Etelä-Afrikan Kevin Anderson. Parivaljakon ottelu keskeytettiin jopa kolme kertaa, ennen kuin se saatiin pelattua loppuun toisella kentällä kuin alun perin suunniteltua. Ottelu saatiin päätökseen yhden jälkeen yöllä.

Pelaajat aloittivat ottelun Flushing Meadows -tenniskeskuksen toiseksi suurimmalla kentällä, Louis Armstrong -kentällä, jonne rankka vesisade kuitenkin puski läpi. 11. sijoitettu Schwartzman oli parempi kamppailussa, joka päättyi yli kuusi tuntia alkamisestaan. Argentiinalainen otti voiton suoraan kolmessa erässä 7-6(4), 6-3, 6-4.

Ottelu keskeytettiin ensimmäistä kertaa ensimmäisen erän ollessa tilanteessa 5-5. Ottelu oli keskeytettynä jopa puoli tuntia, kun katetulle Louis Armstrong -kentälle tulvi vettä. Pelaajien toiveesta peli keskeytettiin uudestaan tie breakin tilanteessa 4-4, kun he valittivat alustan olevan liian liukas.

Pelaajat pelasivat ensimmäisen erän loppuun, kunnes ottelu keskeytettiin taas toisen erän toisessa pelissä. Kun Stefanos Tsitsipas ja Adrian Mannarino kuitenkin saivat oman ottelunsa päätökseen Arthur Ashe -stadionilla, siirrettiin Schwartzmanin ja Andersonin kaksinkamppailu sinne.

“Kiitos kaikille, jotka jäitte katsomaan ottelua tänä iltana, sää oli todellakin hurja.” Schwartzman kiitteli pelin jälkeen haastattelussa. Hän alleviivasi haastattelussa, että halusi saada pelin päätökseen saman päivän aikana.

Myrsky sai koko New Yorkin kaupungin tolaltaan. Tenniskeskuksen ulkopuolella vettä oli pahimmillaan polveen asti ja puita lensi ilmaan juurineen. Tulviminen pysäytti myös New Yorkin metroliikenteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis