Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomalaisparille raastava kolmen erän tappio US Openin ensimmäisellä kierroksella

Henri Kontinen ja Harri Heliövaara kärsivät tappion US Openin avauskierroksella
AOP

Suomalaispari Henri Kontinen ja Harri Heliövaara koki kirvelevän tappion US Openin ensimmäisellä kierroksella. Edes kaksi ottelupalloa ei riittänyt, kun brittiläis-amerikkalainen pari Dominic Inglot ja Austin Krajicek vei voiton tiukassa kolmen erän taistossa 7-5, 6-4, 7-6 (10).

Suomalaispari pelasi ensimmäistä kertaa yhdessä ATP-tasolla. Ennakkoasetelmat otteluun olivat varsin tasaiset: Henri Kontinen löytyy rankingista sijalta 45 ja Harri Heliövaara sijalta 76, kun taas Dominic Inglot on sijalla 63 ja Austin Krajicek sijalla 44.

Ottelun ensimmäisessä erässä nähtiin paljon selviä syöttövuoroja, joissa ei juuri annettu vastustajalle mahdollisuuksia. Ensimmäinen erä eteni tasaisesti aina 5-5 tilanteeseen asti, jolloin Inglot/Krajicek sai ottelun ensimmäisen murtopallon ja käytti tilaisuuden heti hyväksi. Pari syötti erän kotiin seuraavalla syöttövuorolla.

Myös toisessa erässä nähtiin nopeita pelejä ja helppoja syötönpitoja. Suomalaiset saivat elintärkein syötönmurron 5-4-tilanteessa, jolloin he breikin lisäksi iskivät itselleen 6-4-erävoiton.

Kolmas erä eteni murroitta aina 6-6-tilanteeseen ja tie breakiin asti. Tie breakissa nähtiin varsinaista draamaa ja yhteensä jopa seitsemän ottelupalloa. Inglot/Krajicek eteni 6-4 johtoon, mutta suomalaiset selvittivät kaksi ottelupalloa voittamalla kolme peräkkäistä pistettä. Heliövaaran ja Kontisen kaksi ottelupalloa eivät tuottaneet tulosta, vaan Inglot ja Krajicek veivät tie breakin lopulta nimiinsä 12-10.

Suomalaisista Emil Ruusuvuori jatkaa US Openin nelinpelin toiselle kierrokselle saksalaisen Dominik Koepferin kanssa. Pari sai luovutusvoiton ensimmäisellä kierroksella parilta Tim Pütz/Michael Venus, kun Pütz loukkasi selkänsä syöttäessä. Seuraavaksi Ruusuvuori ja Koepfer saavat vastaansa joko parin Laslo Đere/Filip Krajinović tai Neal Skupski/Jack Sock.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis