Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Turkki löi jättiyllätyksen pöytään lentopallon EM-kisoissa – Hollanti peittosi Espanjan

Venäjä Turkki 2.9.2021

Venäjä-Turkki 1-3

Turkki tiputti Tampereen EM-kisojen lohkon ensimmäisen jättiyllätyksen, kun se kaatoi olympiavoittaja Venäjän erin 3-1 (29-27, 16-25, 25-21, 25-19).

Varsinkin avauserä oli tiukkaa taistoa ja se päättyi Turkin voittoon 29-27 pitkän vääntämisen jälkeen, kun heidän kapteeninsa Baturalp Burak Güngör sai tapettua erän neljännellä eräpallolla. Myös Venäjällä oli mahdollisuutensa, varsinkin kun Jaroslav Podlesnykh sai 25-24-tilanteessa ottelupallon heidän edukseen.

Venäjä aloitti toisen erän vahvasti jyräten 8-1-johtoon Egor Kliukan ja Igor Kobzarin johdolla. Vahva ote piti erän loppuun saakka ja viimeinen niitti saatiin Ivan Iakovlevin torjunnasta.

Venäjä vei kolmattakin erää pitkään ja Turkki sai kirinsä vauhtiin vasta aivan erän loppupuolella 20-21-tilanteessa Adis Lagumdzijan hyökkäyksellä. Pian sen jälkeen he siirtyivät 23-21-johtoon kolmen suoran venäläisvirheen jälkeen. Seuraavat kaksi palloa menivät myös Turkkiin, joten he saivat turnauksen ensimmäisen pisteen jo tässä vaiheessa.

Turkki ei enää hillittänyt otettaan neljännessä erässä, vaan se piti ottelun hallussaan. Lopulta Lagumdzijan hyökkäys päätti ottelun ja Turkki sai aloittaa villit voitonjuhlansa.

Lagumdzija ja Ramazan Efe Mandıracı olivat Turkin parhaita pisteentekijöitä kumpikin 19 pisteellä. Kliuka teki 20 pistettä Venäjälle.

Hollanti-Espanja 3-0

Hollanti sai tehdä täyden päivätyön 3-0-voiton eteen Espanjasta. Kaikki kolme erää olivat todella tiukkoja, Hollanti punnersi lopulta voittoon jokaisessa niistä (25-23, 26-24, 25-22). Hollannin supertähti Nimir Abdel-Aziz johti joukkojaan edestä ja teki 19 pistettä, joista kolme oli ässiä.

Espanja aloitti ottelun vahvasti, kun se eteni avauserän loppua kohti 23-21-johdossa. Hollantilaiset taistelivat kuitenkin takaisin ja tekivät neljä pistettä peräkkäin 25-23-erävoittoon.

Hollanti hallitsi toista erää ja johti jo 24-21. Espanja kiri kuitenkin vielä rinnalle ennen kuin Robbert Andringa iski Hollannin ässällään 26-24-erävoittoon.

Päätöserä meni jälleen samanlaisissa merkeissä. Hollantilaistähti Abdel-Aziz ratkaisi ottelun kuitenkin omalla vahvalla panoksellaan Hollannille ja siten joukkue nappasi tyylipuhtaan avausvoiton.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo