Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Pohjois-Makedonia antoi yllättävän kovan vastuksen Hollannille

Hollanti Pohjois-Makedonia 3.9.2021
AOP

Lentopallon miesten EM-kisojen perjantain myöhäisottelussa Hollanti peittosi Pohjois-Makedonian 3-0. Selvistä loppulukemista huolimatta Pohjois-Makedonia tarjosi tiukan vastuksen.

Kaikki kolme erää noudattivat pitkälti samanlaista kaavaa. Hollanti aloitti kaikki erät vahvasti ja nykäisi piste-eroa, mutta Pohjois-Makedonia nousi joka kerta kamppailemaan erävoitosta enemmän tai vähemmän pienellä pistemarginaalilla.

Avauserässä ottelun tiukentumisen saattoi vielä laittaa Hollannin yllättyneisyyden piikkiin Pohjois-Makedonian kovan kamppailun suhteen. Pohjois-Makedonia pääsi lopulta aivan hollantilaisten kantaan kiinni, mutta Hollanti vei erän nimiinsä lukemin 25-20.

Toisessa erässä Hollanti aloitti taas vahvasti, mutta Pohjois-Makedonian vahva kiri teki sen, että se jopa johti erää sen puolivälissä. Hollanti painoi kuitenkin rutiinillaan päälle, eikä Pohjois-Makedonia lopulta mahtanut Hollannin mahdille mitään erälukemien ollessa 25-18.

Päätöserässä Hollanti aloitti kaikista väkevimmin ja meni jopa 14-9-johtoon. Siinä kohtaa Pohjois-Makedoniakin taas piristyi ja pääsi kaventamaan piste-eroa jopa kahteen pisteeseen. Lopulta hollantilaisten laatu oli kuitenkin taas liikaa pohjoismakedonialaisille ja erä kirjattiin Hollannille 25-22.

Voitollaan Hollanti kipusi lohkokärkeen ohi Turkin ja kohtaa seuraavaksi Venäjän. Pohjois-Makedonia valahti puolestaan jumboksi ja haastaa seuraavaksi Turkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo