Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Hollannin kapteeni Nimir Abdel-Aziz katsoo turnausta peli kerrallaan

Nimir Abdel-Aziz hakkuri Hollanti
AOP

Hollannin kapteeni Nimir Abdel-Aziz johtaa joukkojaan ammattilaisen otteilla. Hollannin hyvin alkanut EM-turnaus miellyttää miestä.

Hollanti päihitti ensin torstaina Espanjan ja perjantaina Pohjois-Makedonian. Hakkuri Nimir Abdel-Azizin mukaan joukkue on tismalleen aikataulussa.

– Olemme iloisia voitoistamme. Kuusi pistettä kahdesta ottelusta, se oli tavoitteenammekin. Pelasimme hyvää lentopalloa. Keskityimme ja tunnistimme eri tilanteet, kapteeni kehui joukkueensa esityksiä.

Hollanti on turnauksessa liikkeellä laajalla kokoonpanolla. Sitä on kierrätetty runsaasti kahdessa ensimmäisessä pelissä ja se on Abdel-Azizin mukaan hyvä asia.

– Saimme lisäksi kierrätettyä kokoonpanoamme niin, että nyt koko joukkue on saanut turnauskokemusta, joten olemme positiivisia näiden otteluiden jäljiltä.

Sekä Espanja että Pohjois-Makedonia tarjosivat tiukan vastuksen Hollannille selvistä loppulukemista huolimatta. Abdel-Aziz toteaa suoraan, ettei EM-kisoissa ole huonoja joukkueita.

– Tiukat ottelut ovat normaaleja. Olemme EM-kisoissa, kaikki joukkueet osaavat pelata lentopalloa ja ovat tasokkaita. Eivät he muuten pääsisi näihin kisoihin. He ovat ehkä paperilla heikompia kuin me, mutta kukaan ei ole koskaan voittanut ottelua paperilla.

Hollannin kokonaissuoritus on lämmittänyt hakkurin mieltä. Positiivisia asioita tulee liukuhihnalta.

– Kuusi pistettä ovat olleet tärkein asia. Olemme pelanneet myös kaksi ottelua aivan erilaisilla joukkueilla ja se on antanut kaikille mahdollisuuden pelata. Mielestäni tämä on todistanut, että koko joukkue pystyy pelaamaan EM-kisatasolla. Vaikka teimme muutoksia, tasomme ei laskenut.

Negatiivisia asioita ei sen sijaan juuri ole.

– Totta kai aina peleissä on hetkiä, jolloin häviämme pisteitä ja emme pelaa hyvin. Se on normaalia turnausten aluissa varsinkin, ensimmäinen ottelu ei ole koskaan hyvä. Nyt kun pelasimme uudistetulla joukkueella ja meillä oli uusia pelaajia, on tietenkin asioita, joita täytyy parantaa.

– Mutta sitä tämä on aina. Mitään kovin negatiivisia asioita ei ole tullut vastaan. Totta kai on asioita, joita täytyy työstää, mutta niin on joka pelissä. Olemme kokonaisuutena positiivisia.

Abdel-Aziz kieltäytyy maalaamasta suuria kuvia lopputurnauksen suhteen. Asiat otetaan askel kerrallaan vastaan.

– Etenemme peli peliltä, koska ei ole järkeä ajatella liikaa eteenpäin. Eilen keskityimme Espanjaan ja tänään Pohjois-Makedoniaan ja huomenna Venäjään. Niin se menee: etenemme päivä päivältä ja peli peliltä. Nyt käsittelemme tämän ottelun ja huomenna keskitymme Venäjään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo