Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Hollanti ja Venäjä tarjosivat EM-kisojen yleisölle viisieräisen trillerin

Hollanti Venäjä 4.9.2021
AOP

Venäjä onnistui avaamaan voittotilinsä Hollantia vastaan tiukan ottelun jälkeen 3-2. Peli oli hyvin ailahtelevainen, mutta Hollantikin oli hyvin lähellä voittoa.

Avauserä oli Venäjän silkkaa hallintaa. Hollanti jäi aivan telineisiin alkua lukuunottamatta ja Venäjä hallitsi peliä. Venäjä piti piste-eron lähempänä kymmentä pistettä suurimman osan erästä ja nappasi erävoiton 25-13-lukemin.

Toinen erä oli paljon tasaisempi. Hollanti vei alkuerää lievästi nimiinsä ja Venäjä käväisi johdossa erän puolivälissä, mutta Hollanti sai käännettyä tilanteen aikalisällään. Hollanti jyräsi sen jälkeen kovalla temmolla erän loppuun saakka ja vei erän 25-19-lukemin.

Venäjä osoitti kovuutensa kolmannessa erässä. Se meni heti johtoon ja hallitsi erää 13-19-tilanteeseen saakka. Hollanti sai kuitenkin uutta intoa peliinsä ja nousi kolmen pisteen päähän. Sitten sen ote alkoi taas kirvota ja Venäjä sai voitettua lukemin 25-21.

Neljännen erän alussa vaikutti siltä, että Venäjä tanssahtelisi helppoon voittoon. Se karkasi usean pisteen johtoon, mutta Hollanti ei luovuttanut. Hollanti nousi jo johtoonkin, mutta 17-17-tilanteeseen saakka mentiin aivan rinta rinnan. Sitten Hollanti sai ison vaihteen silmään ja karkasi muutaman pisteen johtoon, jonka se piti loppuun saakka. Erävoitto kirjattiin lukemin 25-21.

Viidennessä erässä Venäjä aloitti taas vahvasti ja piti lähes erän puoliväliin saakka ohjaksia käsissään. Hollanti punnersi kuitenkin väkisin rinnalle, mutta Venäjä repäisi uudestaan ja voitti lopulta niukasti erän 13-15 ja pelin erin 3-2.

Voitollaan Venäjä nousi neljänneksi ja kohtaa seuraavaksi Suomen. Hollanti nousi lohkokärkeen ja kohtaa seuraavaksi Turkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo