Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Pohjois-Makedonian Darko Angelovski: “Nämä ovat kolme katkerinta tappiota maajoukkueurallani”

Darko Angelovski libero Pohjois-Makedonia

Pohjois-Makedonian ykköslibero Darko Angelovski otti joukkueen Turkki-tappion raskaasti. Pohjois-Makedonian EM-turnaus on sujunut muutenkin masentavissa merkeissä.

Pohjois-Makedonialla on ollut suuria vaikeuksia koronan kanssa. Libero Darko Angelovski kertoo, että joukkueen ykkösmiehistöstä on sivussa viisi pelaajaa koronan vuoksi.

– Tilanne olisi erilainen, jos koko joukkueemme olisi täällä. Olemme maissa, mutta meidän täytyy vain aloittaa uudestaan ja olla positiivisia. Meillä on huono korona-tilanne, meillä on viisi pelaajaa karanteenissa ja se vaikuttaa myös harjoitteluunkin, vaikka meillä 14 pelaajaa onkin, libero harmitteli.

Pohjois-Makedonian EM-turnaus on mennyt täysin penkin alle. Se on hävinnyt niin Suomelle, Hollannille kuin Turkillekin ja voittanut vain yhden erän.

– Lähdimme avausottelussa voittamaan Suomea, mutta emme pelanneet hyvin ja hävisimme. Pelasimme Hollantiakin vastaan todella hyvin, mutta hävisimme 3-0. Tänään pelimme oli aivan pitkin ja poikin. Meillä ei ollut sydäntä pelissä. Puolustuksemme ja vastaanottomme eivät toimineet sen enempää kuin hyökkäyksemmekään, Angelovski kertasi joukkueen turnausta.

Tappiot ovat vetäneet mielen matalaksi myös kokeneella Angelovskilla.

– Nämä ovat kolme katkerinta tappiota maajoukkueurallani. Kohtaamme huomenna Espanjan ja toivomme, että voisimme mennä kotiin edes yhden voiton kanssa. Täytyy katsoa, huominen tulee olemaan parempi kuin tämä päivä.

– Ainoa positiivinen asia koko turnauksessa on ollut voittamamme erä Suomea vastaan, mies painottaa.

Espanjaa vastaan Pohjois-Makedonialla on hyvä mahdollisuus hakea voittoa, Espanjakin kun on kulkenut tappiosta tappioon. Päätösottelussa vastaan tulevasta Venäjästä Angelovskilla on brutaalin rehellinen näkemys.

– Huomenna voimme voittaa. Sitten on vielä Venäjä vastassa, mutta Venäjä on Venäjä ja Pohjois-Makedonia on Pohjois-Makedonia. Meidän täytyy vain painaa menemään, mies toteaa.

Vuoden 2021 EM-kisat pelataan muiden korona-ajan turnausten tyyliin kuplaolosuhteissa. Angelovski antaa järjestelyille sydämelliset kehut.

– Asteikolla 1-10 annan kisajärjestelyille arvosanaksi 9,7. Kaikki on ollut hyvää. Olemme kuplaolosuhteissa ja hotellilla koko ajan, mutta tämä on korona-aikaa. Järjestelyt ovat olleet korona-aikaan täydelliset.

Hakametsään on myös päässyt mukava määrä faneja katsomoihin. Sekin miellyttää Angelovskia.

– Meillä on noin 20-30 faniamme täällä paikan päällä. Olemme siitä iloisia ja haluaisimme voittaa heidän vuokseen edes yhden ottelun. Täällä on myös osan pelaajista sukulaisia. He ovat onnellisia ja tykkäävät katsella meitä, mutta totta kai hekin mieluummin katsovat voittopelejä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo