Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Turkki höykytti Pohjois-Makedonian pahanpäiväisesti lentopallon EM-kisoissa

Turkki lentopallon EM 2021
AOP

Pelkillä tappioilla miesten EM-kisat aloittanut Pohjois-Makedonia oli lähes täysin hampaaton Turkkia vastaan. Turkki vei kolme pistettä lukemin 3-0.

Ottelun avauserä oli todella tiukkaa peliä. Pohjois-Makedonia ja Turkki etenivät koko erän rinta rinnan, eikä piste-ero noussut missään vaiheessa neljää suuremmaksi. Turkki käänsi lopulta pelin itselleen 22-23-tilanteessa ottamansa aikalisän jälkeen ja voitti erän 25-22.

Toiseen erään Turkki tuli uskomattomalla sykkeellä. Se takoi pikaiseen tahtiin 14 pistettä taululle ja Pohjois-Makedonia oli aivan hätää kärsimässä. Turkin ote oli tiukka erän loppuun saakka, eivätkä loppulukemat 25-12 jättäneet tippaakaan arvailujen varaan kentän kuninkaasta.

Kolmas erä alkoi avauserän tyyliin todella tiukasti. Joukkueet etenivät aivan rinta rinnan 10-11-lukemiin asti, kunnes Turkki löysi itselleen uuden vaihteen taas silmään ja aloitti hurjan vyörytyksen. Se nappasi lopulta 11 peräkkäistä pistettä itselleen. Pohjois-Makedonia yritti vielä hieman pyristellä vastaan, mutta erä meni lukemin 25-15 Turkille.

Turkki nousi voitollaan lohkokärkeen ja kohtaa seuraavaksi Hollannin. Pohjois-Makedonia on tiukasti jumbona ja kohtaa seuraavaksi jumbokamppailussa Espanjan.

Turkin voitto varmisti myös sen, että Suomi on varmasti EM-kisojen jatkopeleissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo