Seuraa meitä:

Tennis

Emil Ruusuvuori luovutusvoitolla US Openin nelinpelin kolmannelle kierrokselle

Emil Ruusuvuori US Openissa
AOP

Suomen Emil Ruusuvuori on edennyt US Openin nelinpelin kolmannelle kierrokselle ja 16 parhaan joukkoon parinsa Dominik Koepferin kanssa. Pari sai luovutusvoiton toisella kierroksella parilta Jack Sock/Neal Skupski.

Emil Ruusuvuori on kokenut toisen varsinaisen onnenkantamoisen US Openissa. Ensimmäisellä kierroksella Ruusuvuori ja Dominik Koepfer kohtasivat 12. sijoitetun parin Tim Pütz/Michael Venus. Vastustajat voittivat ensimmäisen erän 6-3. Pützin syöttäessä 5-6-tilanteessa loukkasi hän kuitenkin selkänsä, ja pari joutui luovuttamaan.

Toisella kierroksella Ruusuvuoren ja Koepferin urakka oli ensimmäistä helpompi, sillä luovutusvoitto parilta Jack Sock/Neal Skupski tuli jo ennen pelin alkua. Sock oli edellisenä päivänä luovuttanut kaksinpelinsä jalkavaivan vuoksi. Ruusuvuori ja Koepfer etenivät minimaalisella vaivalla kauden viimeisen Grand Slam -turnauksen kolmannelle kierrokselle ja 16 parhaan parin joukkoon.

Kolmannella kierroksella vastassa oleva pari koostuu varsinaisista nelinpelispesialisteista, kun verkon toiselle puolelle asettuvat Iso-Britannian Jamie Murray sekä Brasilian Bruno Soares. Pari on sijoitettu turnauksessa seitsemänneksi. Pari on voittanut yhdessä kaksi Grand Slam -turnausta, minkä lisäksi Soares on US Openin hallitseva mestari Kroatian Mate Pavićin kanssa.

Ottelu pelataan maanantaina ensimmäisenä otteluna kentällä viisi. Ottelut alkavat kello 18.00 Suomen aikaa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis