Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Lentopallo

Espanja ja Pohjois-Makedonia vastakkain EM- lentopallossa – Espanja voitti viihdyttävän ottelun

Espanjan Makedonia
AOP

Lentopallon EM-turnauken C-lohkossa Tampereella pelattiin tänään lohkon peräpään kamppailu, kun vastakkain olivat Espanja ja Pohjois-Makedonia. Molemmat joukkueet olivat ennen tätä päivää ilman pisteitä, joten voittajalle oli tarjolla pääsy pois viimeiseltä sijalta. Suomi on pelannut turnauksessa jo molempia joukkueita vastaan, joissa Pohjois-Makedonia kaatui numeroin 3-1 ja Espanja numeroin 3-0.

Päivän ottelu oli varsin viihdyttävää lentopalloa alusta loppuun. Ensimmäisessä erässä edettiin tasaisesti pisteen tai kahden erolla koko erä, kunnes Espanja lopussa ratkaisi erän itselleen numeroin 25-23.

Toisessa erässä Espanja eteni tasaisen alun jälkeen 9-6 johtoon, mutta Pohjois-Makedonia heräsi taistelemaan erävoitosta tosissaan. Ensin se nousi tasan yhdeksään ja hetkeä myöhemmin se siirtyi kolmen pisteen johtoon 13-10. Tätä eroa se ei enää antanut kiinni ja toinen erä päättyi numeroin 25-21 Pohjois-Makedonialle.

Kolmas erä oli todella tasainen ja viihdyttävä erä. Pohjois-Makedonia näytti jo vievän erän, kun se pääsi ratkaisevan tuntuiseen johtoon 24-22, mutta Espanja taisteli itsensä tasoihin ja lopulta erä voittoon. Erä Espanjalle numeroin 30-28.

Neljäs erä oli Espanjan selkeä näytös ja se vei erän lopulta nimiinsä 25-15. Pohjois-Makedonia ei löytänyt keinoja haastaa Espanjan hyökkäyksiä ja se näkyi selkeänä otteen kääntymisenä Espanjalle.

Voitto siis Espanjalle numeroin 3-1 ja Pohjois-Makedoniaa uhkaa lohkon viimeinen sija. Molemmilla mailla on vielä edessään ottelut Venäjää vastaan, joihin Tokion olympiakakkonen lähtee selkeänä ennakkosuosikkina.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo