Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Espanja ja Pohjois-Makedonia vastakkain EM- lentopallossa – Espanja voitti viihdyttävän ottelun

Espanjan Makedonia
AOP

Lentopallon EM-turnauken C-lohkossa Tampereella pelattiin tänään lohkon peräpään kamppailu, kun vastakkain olivat Espanja ja Pohjois-Makedonia. Molemmat joukkueet olivat ennen tätä päivää ilman pisteitä, joten voittajalle oli tarjolla pääsy pois viimeiseltä sijalta. Suomi on pelannut turnauksessa jo molempia joukkueita vastaan, joissa Pohjois-Makedonia kaatui numeroin 3-1 ja Espanja numeroin 3-0.

Päivän ottelu oli varsin viihdyttävää lentopalloa alusta loppuun. Ensimmäisessä erässä edettiin tasaisesti pisteen tai kahden erolla koko erä, kunnes Espanja lopussa ratkaisi erän itselleen numeroin 25-23.

Toisessa erässä Espanja eteni tasaisen alun jälkeen 9-6 johtoon, mutta Pohjois-Makedonia heräsi taistelemaan erävoitosta tosissaan. Ensin se nousi tasan yhdeksään ja hetkeä myöhemmin se siirtyi kolmen pisteen johtoon 13-10. Tätä eroa se ei enää antanut kiinni ja toinen erä päättyi numeroin 25-21 Pohjois-Makedonialle.

Kolmas erä oli todella tasainen ja viihdyttävä erä. Pohjois-Makedonia näytti jo vievän erän, kun se pääsi ratkaisevan tuntuiseen johtoon 24-22, mutta Espanja taisteli itsensä tasoihin ja lopulta erä voittoon. Erä Espanjalle numeroin 30-28.

Neljäs erä oli Espanjan selkeä näytös ja se vei erän lopulta nimiinsä 25-15. Pohjois-Makedonia ei löytänyt keinoja haastaa Espanjan hyökkäyksiä ja se näkyi selkeänä otteen kääntymisenä Espanjalle.

Voitto siis Espanjalle numeroin 3-1 ja Pohjois-Makedoniaa uhkaa lohkon viimeinen sija. Molemmilla mailla on vielä edessään ottelut Venäjää vastaan, joihin Tokion olympiakakkonen lähtee selkeänä ennakkosuosikkina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo