Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Hollanti vei C-ryhmän ykköspaikan Turkilta lentopallon EM-kisoissa

Hollanti nappasi lohkon ykköspaikan Turkilta
AOP

Turkki ja Hollanti kamppailivat maanantaina lentopallon EM-kisojen C-lohkon herruudesta. Hollanti otti haltuunsa ryhmän ykköspaikan voittamalla Turkin 3-1 (22-25, 27-25, 27-25, 25-23).

Tappiotta otteluun lähtenyt Turkki aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän nimiinsä pistein 25-23. Turkki otti erän haltuunsa syöttämällä hyvin ja tekemällä vähän virheitä.

Hollanti osoitti kuitenkin vahvuutensa seuraavissa erissä. Se tuli toiseen erään vahvasti ja eteni nopeasti 4-1-johtoon. Turkki pääsi kuitenkin peliin mukaan ottamalla blokit tärkeissä kohdissa ja oli hetkittäin jo niskan päällä. Hollanti veti lopulta pidemmän korren. Se voitti erän kolmannella eräpallollaan 27-25.

Kolmannessa erässä Hollanti pelasi vahvasti ja oli jatkuvasti askeleen Turkkia edellä. Erityisesti kapteeni Nimir Abdel-Azizin hurjat iskulyönnit olivat liikaa Turkille.

Turkki palasi kuitenkin tosissaan pelaamaan erävoitosta ja pelasti kaksi Hollannin eräpalloa, Turkki ansaitsi jopa eräpallon, mutta ei pystynyt realisoimaan sitä. Hollanti iski takaisin ja vei erän jälleen pistein 27-25.

Neljäs erä näytti olevan Turkin näytöstä. Se aloitti erän vahvasti ja eteni nopeasti neljän pisteen johtoon. Parhaimmillaan ero oli Turkin eduksi jo 6 pistettä, ja vaikka Hollanti tuli tasoihin, johti se erää ensimmäistä kertaa vasta 20-19-tilanteessa. Hollanti pääsi syöttämään voitosta 24-23-tilanteessa, ja vei heti ensimmäisellä ottelupallolla pelin kotiin.

Hollannin tähdeksi nousi joukkueen kapteeni, Abdel-Aziz. Kapteeni iski pelissä eniten pisteitä, 34, mutta johti myös iskulyöntien, blokkien ja läpisyöttöjen tilastoja. Turkin parhaat pistemiehet olivat Adis Lagumdžija ja Baturalp Burak Güngör 20 pisteellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo