Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Pohjois-Makedonian kapteeni Nikola Gjorgiev osasi suhtautua EM-taipaleen karikoihin filosofisesti

Nikola Gjorgiev yleispelaaja Pohjois-Makedonia
AOP

Pohjois-Makedonian kapteeni Nikola Gjorgiev on johtanut joukkojaan koko EM-turnauksen ajan etulinjasta. Joukkueen taistelu ei ole tämän vuoden kisoissa kuitenkaan riittänyt, vaan edessä on kotimatka päätöspelin jälkeen.

Yleispelaaja Nikola Gjorgiev oli apealla mielellä Espanja-pelin jälkeen. Pohjois-Makedonia ei pystynyt toistamaan edellisen EM-kisaesiintymisensä kaltaista menestystä, vaan tappiot ovat seuranneet toisiaan.

– Olen todella surullinen. Tulimme tänne tavoitteenamme päästä toiselle kierrokselle. Viime kerralla voitimme kaksi peliä ja ruokahalumme sen kuin kasvoi. Se on normaalia, tämä on se, mikä piiskaa eteenpäin elämässä. Ikävä kyllä vastassamme oli kovia vastustajia, emmekä pystyneet voittamaan.

– Tänäänkin meillä oli kaksi eräpalloa kolmannessa erässä ja jos olisimme hyödyntäneet ne, olisimme voineet voittaa pelin, ei sitä koskaan tiedä, Gjorgiev kertasi.

Pohjois-Makedonia kohtaa vielä päätösottelussaan Venäjän, mutta kävi siinä pelissä miten vain, joukkueen taival katkeaa Tampereelle. Gjorgievilla on selvä näkemys viimeisistä vaiheista.

– Meillä on vielä viimeinen ottelu Venäjää vastaan jäljellä. Teemme kaikkemme ja sitten on aika hyvälle analysoinnille koko turnauksesta, joukkueestamme ja Pohjois-Makedonian lentopalloliitosta. Sitten alamme valmistautua seuraaviin arvokisoihin.

Kapteeni on tyytyväinen joukkueensa esityksiin turnauksessa.

– Vaikka olemme hävinneet, olemme pysyneet yhtenäisinä ja se on tärkeää. Se osoittaa, että olemme hyvä joukkue. Vaikka olemme hävinneet kolme peliä, pysymme yhdessä. Taistelemme ja yritämme aina nousta takaisin, Gjorgiev kiittelee.

Kapteeni ottaa EM-turnauksen kokemukset filosofisesti

Vaikka kotimatka onkin edessä, Gjorgiev suhtautuu tilanteeseen tyynesti.

– Tippuminen tästä turnauksesta on iso pettymys, mutta se on elämää, tiedäthän? Tällaista sattuu. Tänään he olivat parempia, toisella kerralla me voimme olla parempia.

Gjorgiev iloitsee myös mahdollisuudesta mitata tasoa Euroopan huippuja vastaan.

– Olen tyytyväinen siitä, että olemme pystyneet kamppailemaan tässä turnauksessa. Meillä ei ole paljoa arvokisakokemusta, nämä ovat vasta toiset EM-kisamme. Viimeksi voitimme kaksi peliä, emmekä päässeet jatkoon. Täällä emme ole vielä voittaneet, emmekä pääse jatkoon.

Pohjois-Makedonian runko on melko iäkäs, joten joukkueen nuorisokaarti sai tästä turnauksesta arvokasta arvokisakokemusta tulevaisuutta varten.

– Tämä on kaikille pelaajille, erityisesti nuorille pelaajille, erityinen kokemus. Olen ylpeä ollessani tämän joukkueen kapteeni ja että sukupolveni pääsi tähän turnaukseen. Keräämme kokemusta ja opimme, mitä tarkoittaa korkeimmalla tasolla pelaaminen. Tämä auttaa meitä kehittymään pelaajina ja kun minun sukupolveni lopettaa, nuoret nousevat esiin ja jatkavat samoilla linjoilla.

Edit klo 20.30: Korjattiin otsikko.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo