Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Espanja päätti EM-turnauksensa tappioon, mutta kapteeni Ángel Trinidad de Haro oli tyytyväinen

Ángel Trinidad de Haro hakkuri Espanja
AOP

Espanjan kapteeni Ángel Trinidad de Haro oli levollisin mielin joukkueen EM-turnauksen päättäneen Venäjä-tappion jälkeen. Vaikka tulokset eivät miellyttäneetkään, Espanjan lentopallon tulevaisuus on kirkas.

Espanja taisteli lujasti Venäjää vastaan, mutta hävisi 1-3. Hakkuri Ángel Trinidad de Haro totesi Venäjän olleen juuri niin kova kuin odotettiinkin.

– Tämän päivän peli oli mielestäni kaikista vaikein koko turnauksessa. Kuten tiedämme, Venäjä on ihan omalla tasollaan tällä hetkellä.

Espanja voitti ottelun toisen erän, mutta se ei riittänyt. Trinidad de Haron mukaan Venäjän koko ottelun paineen alla on vaikea pelata.

– Ensimmäinen erä oli todella tiukka. Kuten sanoin, Venäjä on huikea ja on vaikeaa pelata samalla tasolla kuin toinen erämme koko ajan, kun he painavat päälle. Toisessa erässä kaikki meni putkeen. Pelasimme hyvin ja he tekivät virheitä. Emme kuitenkaan pystyneet pitämään samaa tasoa loppupelin ajan.

Vaikka Espanja jäikin viidenneksi Tampereen lohkossa, kapteeni on tyytyväinen joukkueensa suoritukseen.

– Joukkueemme näytti hyvää taisteluilmettä ja energiaa. Koko turnauksen yleistasomme ei ollut huono, kun katsoo tuloksia. Kuten eilenkin sanoin, Turkki- ja Hollanti-pelit olivat avainasemassa tässä turnauksessa ja olimme lähellä niiden voittoa.

– Se ei kuitenkaan onnistunut, mutta sellaista urheilu on. Olemme parempia ensi kerralla, mies totesi tyynesti.

Espanjan joukkue oli rakenteeltaan nuori. Passari Jesús Bruque oli ainoa yli 30-vuotias pelaaja ja Trinidad de Haro joukkueen konkareita, vaikka nuori mies onkin. Kapteeni näkee Espanjan lentopallon tulevaisuuden kuitenkin positiivisena.

– Kun katson joukkuetta ja huomaan, että olen joukkueen toiseksi vanhin pelaaja, alan jo huolestua, olenhan vain 28-vuotias. Uskon, että pelaajamme tulevat kehittymään vielä paljon. Jotkut lähtevät pelaamaan ulkomaille ja se auttaa heitä kasvamaan. Oman liigamme taso ei ole niin kova. Olen varma, että tasomme nousee tulevina vuosina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo