Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-talli AlphaTauri julkaisi ensi kauden kuljettajansa

Gasly jatkaa AlphaTaurilla
AOP

F1 talli AlphaTauri on julkaissut ensi kauden kuljettajakaksikkonsa. Red Bullin kakkostiiminäkin tunnettu talli on jatkaa tältä kaudelta tutuksi tulleella kaksikolla Pierre Gasly ja Yuki Tsunoda.

Gaslyn jatkosopimus oli odotettu, sillä ransakalainen on yltänyt AlphaTaurilla jopa sensaatiomaisiin suorituksiin. Viime kaudella Gasly nappasi voiton Italian Monzassa ja tältä kaudelta löytyy palkintopallille oikeuttava 3. sija Azerbaidzhanista.

25-vuotias Gasly on edustanut F1-uransa aikana myös Toro Rossoa sekä Red Bullia. Miehen paras sijoitus MM-sarjassa on kauden 2019 7. sija, jolloin hän aloitti kautensa Red Bullin tiimissä ja vaihtoi kesken kauden takaisin Toro Rossolle.

Nyt Gasly on MM-sarjassa sijalla 8. mutta uran parhaaseen sijoitukseen alkaa olla matkaa. Edellä oleva Carlos Sainz on 23,5 pistettä edellä ja sijan 6 Charles Leclerc 26 pistettä edelllä ranskalaista.

AlphaTaurin toinen kuljettaja Tsunoda ajaa ensimmäistä kauttaan moottoriurheilun kuninkuusluokassa. Nuori japanilainen on onnistunut keräämään tällä kaudella jo 18 MM-pistettä, jotka riittivät näytöiksi jatkosopimukselle. Vasta 21-vuotiaan kuljettajan kauden paras sijoitus (6.) tuli Unkarin GP:ssä.

AlphaTauri on valmistajien MM-pisteissä kuudentena vain 6 pistettä Alpinea perässä, kun ajamatta on 10 osakilpailua.

F1-piireissä odotetaan vesi kielellä, koska Mercedes-AMG paljastaa ensi kauden kuljettajakaksikkonsa. George Russellin odotetaan ottavan Valtteri Bottaksen jättämän paikan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1