Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Lohkon voittanut Hollanti voitti Suomen 3-1 – Suomikin varmisti paikkansa jatkopeleissä

Suomi Hollanti Lentopallo
AOP

Suomi lähti otteluun hyvistä asemista, sillä turnauksen aluksi Suomi voitti ottelunsa Pohjois-Makedoniaa ja Espanjaa vastaan. Kesän olympiakakkosta Venäjää vastaan Suomi taipui numeroin 3-1, mutta ottelussa oli paljon hyviä elementtejä. Tämän päiväinen vastustaja Hollanti on aloittanut oman turnauksensa vähintäänkin yhtä hyvin, sillä se voitti Espanjan ja Pohjois-Makedonian 3-0 ja Turkin 3-1. Ainut tappio tähän mennessä oli Venäjää vastaan numeroin 3-2.

Ensimmäinen erä eteni tasaisissa merkeissä aina loppuun saakka, sillä Suomi johti hyvän pelinsä ansiosta vielä 23-22, mutta Hollanti ratkaisi erän voiton itselleen pistein 25-23.

Toinen erä oli Suomelta loistavaa lentopalloa. Suomi meni erän alkuun johtoon, mutta Hollanti nousi kuskin paikalle ja siirtyi johtoon 12-10. Urpo Sivulan loistavat otteet kuitenkin käänsivät erän Suomelle ja suomi vei erän lopulta pistein 25-21 Urpo Sivulan niitatessa ratkaisevan pisteen.

Kolmannen erän alkuun Hollanti tuli todella kovaa ja eteni nopeasti 4-1 johtoon. Suomi kuitenkin tuli peliin mukaan erän edetessä ja etenikin johtoon pistein 9-8. Suomi sai johtoasemasta todellisen hurmion päälle ja eteni jopa 5 pisteen johtoon, mutta Hollanti ei luovuttanut. Kovaa takaa-ajanut Hollanti onnistui lopun viimein viemään Suomelta etulyöntiaseman ja voitti erän pistein 27-25.

Neljännessä erässä Hollanti näytti Suomelle ottelun ratkaisemisen mallia. Loistavalla tasolla pelannut joukkue jätti Suomen lopulta vaille mahdollisuuksia vaikka Suomi erää aluksi johtikin. Hollanti vei viimeisen erän pistein 25-20 ja koko ottelun erin 3-1.

Hollanti varmisti voitollaan lohkovoiton Tampereella pelatussa C-lohkossa. Suomelle ottelun tuloksella ei jatkon kautta ollut sikäli merkitystä, että Suomi oli jo aiemmin varmistanut paikan jatkopeleissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo