Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Golf

Matilda Castren toi upealla putillaan voiton Euroopalle – Katso video putista

Matilda Castrenista Euroopan sankari
AOP

Golfin arvostettu Solheim Cup huipentui suomalaisittain erittäin makoisalla tyylillä, kun Matilda Castren upotti ratkaisevan putin ja varmistaen samalla Euroopan joukkueen voiton Yhdysvaltojen Ohiossa pelatussa turnauksessa.

Castren onnistui erittäin kovassa paikassa, sillä hän nappasi voiton ratkaisevan 14. pisteen yhden lyönnin erolla Yhdysvaltain Lizette Salasiin. Eurooppa voitti Yhdysvallat kolmipäiväisessä kilpailussa lopulta lukemin 15-13.

Suomalaisgolfarin upeaa onnistumista on hehkutettu useissa kansainvälisissä medioissa. Yhdysvaltalaismedioista ESPN kuvailee “putin jäävän osaksi Soldheim Cupin historiaa”. BBC puolestaan hehkuttaa ratkaisevaa puttia “kylmähermoiseksi”.

Ruotsalainen Expressen kuvailee Castrenia “yllättäväksi sankariksi”.

Castren teki kilpailussa samalla suomalaista golf historiaa, sillä hän oli ensimmäinen suomalaisnainen, joka on pelannut kilpailussa. Vuodesta 1990 asti järjestetty ja lajin piireissä arvostetuksi noussut Solheim Cup pelataan kahden vuoden välein.

Castren valittiin mukaan vasta aivan hiljattain hänen voitettua Euroopan kiertueen kilpailun Turussa heinäkuussa.

Voit katsoa putin oheiselta Twitter-videolta:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Golf