Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Talviurheilu

Ruotsin hiihtotähti olkapääleikkaukseen – Olympialaiset vaarassa?

Linn Svahn
AOP

Ruotsin yksi suurimmista hiihtotähdistä, Linn Svahn, joutuu olkapääleikkaukseen. Viime kaudella Ulricehamnin maailmancup kisassa pahoin kaatunut ja olkapäätään loukannut Svahn on kuntouttanut olkapäätään kyseisestä kisasta saakka. Svahnilla meni viime talven MM-kisat täysin penkin alle ja nyt olympialaisiin on noin viisi kuukautta aikaa. Selvää on, että leikkaus ei tule kaikkien parhaimpaan saumaan.

Vamma on haitannut pahoin ruotsalaisen kesäharjoittelua ja hänellä on jäänyt väliin jo kaksi korkeapaikan leiriä kuntoutuksen vuoksi. Kuntoutus ei kuitenkaan ole auttanut ja nyt olkapäävammoihin erikoistunut ortopedi on suositellut leikkaushoitoa vamman hoitamiseksi.

Ruotsin maajoukkueen lääkäri Per Andersson ei vielä suostunut puhumaan Svahnin leikkauksen jälkeistä aikataulua tai suunnitelmaa olympialaisista.

– Meidän on odotettava leikkausta ennen kuin voimme arvioida sen jälkeistä kuntoutumista. Tämä on Linnille stressaavaa, mutta tulemme keskittymään täysillä paranemiseen. Hän on vahva ja päämäärätietoinen ja se on suotuisaa kuntoutusprosessille, kommentoi Andersson Ruotsin hiihtoliiton antamassa tiedotteessa.

Leikkaus suoritetaan jo huomenna keskiviikkona, joten kuntoutuminen pääsee alkamaan sen puolesta pikapuoliin. Olympialaisiin jo valittu Svahn on kuitenkin vapaa toteuttamaan omaa aikatauluaan kuntoutumisen suhteen sillä näyttöjä valinnan eteen ei tarvitse antaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu