Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Venäjä liian vahva Espanjalle lentopallon EM-kisoissa

Venäjä lentopallon EM-kisoissa
AOP

Lentopallon EM-kisojen C-lohkossa ennakkosuosikki Venäjä voitti tiistaina Espanjan. Tampereella käydyssä kamppailussa Venäjä vei voiton 3-1 (25-20, 20-25, 25-16, 25-17).

Suomalaisen Tuomas Sammelvuon valmentaja Venäjä on ollut yllättävissä vaikeuksissa EM-kisoissa. Venäjä on Tokion olympialaisten pronssimitalisti ja yksi turnauksen ennakkosuosikeista, mutta on hävinnyt turnauksessa jo yhden pelin, ja Espanjakin onnistui saamaan joukkueelta erän.

Espanja aloitti pelin vahvasti ja eteni johtoon heti ensimmäisen erän alkuvaiheilla. Se johti erää useaan otteeseen kolmella pisteellä ja onnistui venyttämään johdon jopa neljään pisteeseen. Venäjä kuitenkin taisteli itsensä takaisin, ja otti kuusi peräkkäistä pistettä Espanjan 19-17-johtoasemassa. Ivan Jakolevin iskulyönti sinetöi erän 25-20 venäläisille.

Espanja palasi taistelemaan toisessa erässä eikä päästänyt Venäjää missään vaiheessa johtoasemaan. Espanja vei erän pistein 25-20. Hakkuri Jordi Ramón Ferragut nousi joukkueen tähdeksi iskemällä kahdeksan pistettä.

Toisen erän tappion jälkeen Venäjä kuitenkin sai koottua pelinsä ja hyökkäsi aggressiivisesti kolmannessa erässä. Joukkue ei antanut armoa Espanjalle, joka voitti vain 16 pistettä koko erän aikana.

Sama vahva peli jatkui neljännessä erässä. Venäjä johti erää muutaman pisteen erolla alusta lähtien, eikä Espanja missään vaiheessa päässyt hätyyttelemään Venäjää.

Venäjän avainpelaajaksi nousi hakkuri Jegor Kljuka, joka iski 27 pistettä. Kljukalle kirjattiin myös eniten blokkeja (5) sekä ässiä (3).

Kolmella voitolla ja yhdellä tappiolla Venäjä on lohkossa kolmantena Hollannin ja Turkin jälkeen. Se kohtaa vielä torstaina lohkossa viimeisenä olevan Pohjois-Makedonian.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo