Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Hollannin päävalmentaja Roberto Piazza kertoi Hollannin saavuttaneen tavoitteensa

Roberto Piazza päävalmentaja Hollanti
AOP

Hollanti peittosi Suomen alkulohkon päätöspelissään 3-1 ja eteni vakuuttavalla esityksellä lentopallon EM-kisojen toiselle kierrokselle. Päävalmentaja Roberto Piazza oli tyytyväinen suoritukseen.

Hollannin päävalmentaja Roberto Piazza kertoi Suomi-pelin jälkeen, että joukkue saavutti ensimmäisen tavoitteensa kirkkaasti lohkovoitollaan.

– Saavutimme tavoitteemme, sillä se oli, että pääsemme eteenpäin ensimmäiseltä kierrokselta, emmekä ole lohkon neljänsiä. Silloin olisimme saattaneet saada Puolan tai Serbian vastaamme seuraavalla kierroksella ja ne ovat mielestäni Euroopan parhaat joukkueet Venäjän lisäksi, jonka täällä kohtasimmekin.

– Nyt selvitimme ensimmäisen vaiheen ja se oli todella tärkeä. Nyt otamme rennosti yhden päivän ajan ja keskitymme sen jälkeen seuraavaan tehtäväämme, Piazza totesi.

Kun Piazzalta kysyttiin, mitkä olivat alkulohkon positiivisimmat asiat, mies nimesi koko joukkueensa suoralta kädeltä.

– Sain peluutettua lähes kaikkia pelaajiamme ja he näyttivät, että he pystyvät pelaamaan tällä tasolla. Se tarkoittaa, että meillä on 14 kyvykästä pelaajaa. Tämä on tärkeää, koska pelaamme useita pelejä peräkkäin ja osan pelaajista täytyy aina levätä enemmän.

– Esimerkiksi Suomi pelasi ensin yhden pelin ja huilasi sitten kaksi päivää ennen seuraavaa peliä. Me pelasimme kolme peliä putkeen ja sitten yhden välipäivän jälkeen Turkkia vastaan ja sitten Suomea vastaan.

Hollanti osoitti alkulohkovaiheessa sekä pelillistä kyvykkyyttä että henkistä vahvuutta. Se lämmitti Piazzan mieltä.

– Henkisen energian määrä, jota meidän täytyy käyttää kentällä, on todella suuri. Jos meillä on leveä vaihtopenkki, se onnistuu. Ilman sitä ei pysty pysymään turnauksessa.

Tämä korostui myös Suomea vastaan.

– Suomi oli tänään loistava. He pelasivat mahtavaa lentopalloa ja jouduimme käyttämään koko kokoonpanoamme.

Negatiivisia asioita Piazza ei sen sijaan suostunut ajattelemaan.

– En keskity negatiivisiin asioihin, ne eivät ole minua varten, mies naurahti.

Piazza jakoi vielä erityiskiitosta kapteenilleen Nimir Abdel-Azizille. Hän on ollut joukkueen kantava voima läpi turnauksen.

– Kapteenimme on ollut loistava, mutta hänkin tarvitsee muiden tukea. Koko joukkue on tehnyt töitä auttaakseen häntä ja hän on ollut paras yleispelaaja tässä lohkossa.

Seuraavan kierroksen vastustajia tai lopputurnausta Piazza ei lähtenyt suuremmin spekuloimaan. Hän kuitenkin kertoi olevansa luottavainen oman joukkueensa suhteen.

– Uskon omaan joukkueeseeni. Meidän täytyy voittaa kuitenkin kovia joukkueita, joten haluan ajatella vain omaa joukkuettani. Joka peli alkaa 0-0:sta ja on meidän tehtävämme tehdä jotain erityistä joukkueemme eteen. Sen eteen työskentelemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo