Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Pohjois-Makedonia taisteli läpi lentopallon EM-turnauksen koronan ja loukkaantumisten kanssa

Darko Angelovski libero Pohjois-Makedonia
AOP

Pohjois-Makedonian libero Darko Angelovski oli EM-turnauksen päätöspelin jälkeen rättiväsynyt ja kaikkensa antanut. EM-turnaus ei päästänyt Pohjois-Makedoniaa todellakaan helpolla.

Pohjois-Makedonia kohtasi jo ensimmäiset haasteensa ennen turnauksen alkua. Turnauksen aikanakin riitti ongelmia.

– Meillä oli jo ennen turnausta viisi korona-tapausta. Tänne tulimme 14 pelaajalla. Kaksi heistä antoi positiivisen korona-näytteen, kaksi loukkaantui ja yksi sairastui. Olimme kuin viimeisiä sotureita, libero Darko Angelovski totesi.

Angelovski oli kuitenkin tyytyväinen EM-kisojen antiin.

– Tämä oli hyvä kokemus koko maajoukkueelle, päästä pelaamaan huippumaita vastaan. Turnauksen taso oli todella korkea.

– Pelasimme maksimitasollamme, mutta meillä on loukkaantumisia ja osa pelaa vaivaisenakin, kuten minä selkäkipuni kanssa. Tunnen itseni vanhaksi ukoksi, mies naureskeli.

Myös EM-kisojen järjestelyt saivat kiitoksen.

– Turnauksessa itsessään kaikki oli hyvää. Kuten sanoin viimeksikin, tässä korona-tilanteessa oli huikeaa, että tällainen EM-lentopalloturnaus pystyttiin järjestämään.

Kansainvälisessä lentopallossa ovat vuorossa seuraavaksi MM-kisat vuonna 2022. Ne jäävät Pohjois-Makedonialta väliin, mutta vuoden 2023 EM-kisat ovat maalle erityiset.

– Vuoden 2023 EM-kisoissa Pohjois-Makedonian Skopje on yksi isäntäkaupungeista ja valmistaudumme siihen. Siihen on kuitenkin vielä kaksi vuotta aikaa, Angelovski pohjusti tulevaisuutta.

– Seuraavaksi meidän täytyy ajatella nuoria pelaajiamme, jotka pelasivat täällä. Osa pelaajistamme oli jo yli 30-vuotiaita ja he tulevat lopettamaan maajoukkueessa jossain vaiheessa. Tarvitsemme uusia nuoria pelaajia mukaamme kehittymään ja harjoittelemaan, hän jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo