Seuraa meitä:

Lentopallo

Pohjois-Makedonia taisteli läpi lentopallon EM-turnauksen koronan ja loukkaantumisten kanssa

Darko Angelovski libero Pohjois-Makedonia
AOP

Pohjois-Makedonian libero Darko Angelovski oli EM-turnauksen päätöspelin jälkeen rättiväsynyt ja kaikkensa antanut. EM-turnaus ei päästänyt Pohjois-Makedoniaa todellakaan helpolla.

Pohjois-Makedonia kohtasi jo ensimmäiset haasteensa ennen turnauksen alkua. Turnauksen aikanakin riitti ongelmia.

– Meillä oli jo ennen turnausta viisi korona-tapausta. Tänne tulimme 14 pelaajalla. Kaksi heistä antoi positiivisen korona-näytteen, kaksi loukkaantui ja yksi sairastui. Olimme kuin viimeisiä sotureita, libero Darko Angelovski totesi.

Angelovski oli kuitenkin tyytyväinen EM-kisojen antiin.

– Tämä oli hyvä kokemus koko maajoukkueelle, päästä pelaamaan huippumaita vastaan. Turnauksen taso oli todella korkea.

– Pelasimme maksimitasollamme, mutta meillä on loukkaantumisia ja osa pelaa vaivaisenakin, kuten minä selkäkipuni kanssa. Tunnen itseni vanhaksi ukoksi, mies naureskeli.

Myös EM-kisojen järjestelyt saivat kiitoksen.

– Turnauksessa itsessään kaikki oli hyvää. Kuten sanoin viimeksikin, tässä korona-tilanteessa oli huikeaa, että tällainen EM-lentopalloturnaus pystyttiin järjestämään.

Kansainvälisessä lentopallossa ovat vuorossa seuraavaksi MM-kisat vuonna 2022. Ne jäävät Pohjois-Makedonialta väliin, mutta vuoden 2023 EM-kisat ovat maalle erityiset.

– Vuoden 2023 EM-kisoissa Pohjois-Makedonian Skopje on yksi isäntäkaupungeista ja valmistaudumme siihen. Siihen on kuitenkin vielä kaksi vuotta aikaa, Angelovski pohjusti tulevaisuutta.

– Seuraavaksi meidän täytyy ajatella nuoria pelaajiamme, jotka pelasivat täällä. Osa pelaajistamme oli jo yli 30-vuotiaita ja he tulevat lopettamaan maajoukkueessa jossain vaiheessa. Tarvitsemme uusia nuoria pelaajia mukaamme kehittymään ja harjoittelemaan, hän jatkoi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Lentopallo