Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Venäjä höykytti Pohjois-Makedoniaa alkulohkonsa päätteeksi

Venäjä lentopallon EM-kisoissa
AOP

Venäjän ja Pohjois-Makedonian välisessä ottelussa kävi juuri niin kuin ennakko-odotuksissa otaksuttiinkin. Venäjä hallitsi peliä mennen tullen ja nappasi suoran 3-0-voiton.

Pohjois-Makedonia aloitti ottelun vahvasti ja avauserä palloiltiin puoliväliinsä saakka tasaisissa merkeissä. Sitten Venäjä alkoi kuroa eroa ja peli repesi pahimmillaan 18-9-lukemiin. Pohjois-Makedonia pystyi vielä kevyeen vastarintaan, mutta Venäjä nappasi lopulta selvän 25-13-voiton.

Toinen erä alkoi Venäjän vahvalla hallinnalla. Pohjois-Makedonia pääsi hiipimään lähemmäs erän puolivälin tienoilla, mutta sitten Venäjä taas repäisi ja takoi erävoiton nopeaan tahtiin itselleen lukemin 25-13.

Päätöserässä Pohjois-Makedonian bensa tuntui loppuneen totaalisesti alussa. Se sai erän ensimmäisellä aikalisällään tilanteessa 8-2 luotua vähän eloa peliinsä ja tultua lähemmäksi, mutta sitten Venäjä taas repäisi. Pohjois-Makedonia pääsi sittemmin taas lähemmäksi, mutta se ei riittänyt, vaan Venäjä vei päätöserän lukemin 25-18.

Tappiollaan Pohjois-Makedonia varmisti jumbosijansa. Venäjä sen sijaan nousi toiseksi ja odottaa jännityksellä Suomi-Turkki-ottelun lopputulosta, joka ratkaisee kaikkien kolmen joukkueen loppusijoitukset lohkossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo