Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Venäjän päävalmentaja Tuomas Sammelvuo tyytyväisenä: “Käyrä on nouseva niin kuin pitää ollakin”

Tuomas Sammelvuo päävalmentaja Venäjä

Venäjän päävalmentaja Tuomas Sammelvuo oli tyytyväinen joukkueensa alkulohkoon alkukangertelusta huolimatta. Käyrä osoittaa oikeaan suuntaan.

Päävalmentaja Tuomas Sammelvuon mukaan asiat etenevät haluttuun suuntaan.

– Käyrä on nouseva niin kuin pitää ollakin. Kaikki pelaajat ovat saaneet peliaikaa ennen pudotuspelejä. Lopetimme alkulohkon niin kuin pitääkin.

– Ei tässä sen isompaa analyysiä voi tehdä. Katson pelejämme ja mitkä ovat olleet vahvuuksiamme ja mitä rakenteita peli on tuonut. Muuten analyysien aika on myöhemmin, Sammelvuo summasi.

Venäjä voitti kaikki pelinsä Turkki-avaustappiota lukuun ottamatta. Sammelvuota ärsyttävät joidenkin tahojen nostattamat turhat luulot Venäjän ylivoimaisuudesta. Lentopallon taso on maailmalla kova ja vastoinkäymisiä tulee väistämättä.

– Totta kai aloituksemme ei ollut hyvä. Mutta kuten joukkueen kanssa tänä aamuna puhuimme, meidän täytyy saada enemmän iloisuutta kentälle. Kaikki aina odottavat, että pieksemme muut joukkueet 25-15. Höpön löpön. Joka ikinen joukkue pelaa loistavaa lentopalloa ja meidän täytyy hyväksyä se. Meidän täytyy pystyä pelaamaan silloinkin, kun jokin ei onnistu kentällä.

– Mikään joukkue ei koskaan etene pitkälle ilman vastoinkäymisiä, ne kasvattavat ja lähdetään siitä toiseen suuntaan, Sammelvuo totesi.

Myös Tokion olympialaisten vaikutusta joukkueen rasitukseen on pyöritelty. Sammelvuo tyrmää nekin spekulaatiot.

– Ei olympialaisilla ole enää mitään väliä. Joukkueessamme on kaikki hyvin ja kaikki puheet, että raskaat olympialaiset ovat takana ovat höpön löpöä. Meillä ei ole yhtään sen raskaampaa kuin kellään muullakaan siellä olleella joukkueella. Se on ihan turhaa puhetta hakea itsellekään sellaisia mielikuvia.

Seuraava fokus on selvänä Sammelvuon mielessä.

– Nyt meillä on täysi keskittyminen kohti pudotuspelejä. Levätään pikkuisen ja harjoitellaan sopivasti ja jatketaan eteenpäin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Lentopallo