Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

George Russell vannoo saavansa tasapuolista kohtelua Mercedeksellä: “Se tehtiin minulle hyvin selväksi”

George Russellin siirto Mercedekselle on varma
AOP

F1-kuljettaja George Russellin sopimus Mercedekselle julkistettiin aiemmin tällä viikolla ja samalla alkoivat spekulaatiot rinnakkaiselon auvoisuudesta tähtikuski Lewis Hamiltonin kanssa. Russellin mukaan asiassa ei ole ongelmaa.

Mercedes lopetti kuukausien spekulaatiot ilmoittamalla tiistaina, että George Russell liittyy F1-talliin ensi vuonna ja korvaa Valtteri Bottaksen.

Russell on ollut Mercedeksen nuorten kuljettajaohjelman jäsen vuodesta 2017 ja oli sijainen Lewis Hamiltonille viime vuoden Bahrainin Sakhir Grand Prix’ssä sen jälkeen, kun Hamilton antoi positiivisen korona-näytteen.

Moni taho on spekuloinut, saako Russell tasapuolista kohtelua F1-legendan rinnalla. Russell kertoo, että näin hänelle on luvattu.

– Se tehtiin minulle hyvin selväksi. Uskon, että Mercedes on aina kunnioittava tässä suhteessa ja antaa molemmille kuljettajille parhaan mahdollisuuden.

– Luonnollisesti uskon itseeni ja minulla on suuria toiveita. Mutta yhtä hyvin tiedän kuinka vaikeaa siitä tulee. Lewis on syystäkin seitsemänkertainen maailmanmestari, ja uskon, että olen luultavasti yhdellä onnekkaimmista paikoista, kun voin mennä sinne ja oppia häneltä, Russell taustoittaa.

Ensi vuosi menee pitkälti uuteen totutellessa.

– Itse näen tämän kumppanuuden Mercedeksen kanssa pitkäaikaisena asiana, ja minun on mielestäni käytettävä ensi vuotta todellisena mahdollisuutena oppia, ottaa kisa kerrallaan ja katsoa, ​​miten pääsen eteenpäin.

Mercedes on tunnetusti antanut F1 -kuljettajilleen yhtäläiset mahdollisuudet tallin sisällä ja toteuttanut tallimääräyksiä vain silloin, kun yksi kuljettaja näyttää olevan pois mestaruuskilpailusta, mikä näkyi selvästi vuoden 2018 Venäjän GP:ssä, kun Bottas väisti sivuun päästäen Hamiltonin voittamaan kilpailun.

Hamiltonin entinen tallitoveri Nico Rosberg sanoi äskettäin, että Russellin saapuminen voisi tehdä Mercedeksen ilmapiiristä lämpimämmän, kun taas Max Verstappenin mielestä Russell tekisi Hamiltonin elämästä erittäin vaikean.

Russell oli vakuuttunut siitä, että hänen saapuessaan ei toistettaisi mitään tallin sisäisiä ongelmia, ja että talli oli oppinut aiemmista kokemuksista.

– Luulen, että Mercedeksellä on ollut selvä kokemus huonosta dynamiikasta tallissa ja he ovat tehneet täysin selväksi, että he eivät halua toistoa. Myöskään henkilökohtaisella tasolla en halua sitä. Mielestäni tallitovereina on tärkeää työskennellä yhdessä, työntää tallia eteenpäin.

Uudet säännöt tuovat myös omat haasteensa.

– Ensi vuonna on uusi auto ja uudet säännöt. Ei ole takeita siitä, kenellä on nopein auto. Luulen, että meidän tehtävämme kuljettajina on viedä sitä eteenpäin.

– Sanoisin myös, että Lewis ja minä olemme hyvin eri vaiheissa urallamme, mikä mielestäni myös auttaa, ja kunnioitan häntä valtavasti, mielestäni olen niin paljon nuorempi ja ihalin häntä nuorena karting-kuljettajana ja sekin muuttaa dynamiikkaamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1