Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

M-Sport puolusteli Teemu Sunisen lähtöä rallitallista

Teemu Suninen on kokenut WRC-kuski
AOP

Teemu Suninen julkaisi viime kuussa lausunnon, jossa hän ilmoitti eroavansa M-Sport-tallista ja jossa vahvistettiin, että hän jättää tallin kauden puolivälissä jatkaakseen muissa haasteissa.

Ilmoitus saapui sen jälkeen, kun WRC2- ja WRC-kaude olivat alkaneet vaikeasti ja niihin liittyi ulosajoja Monte Carlossa ja Sardiniassa. Vaikka Sunisen lausunto vahvisti, että päätös lähteä oli molemminpuolinen päätös, M-Sport päätti olla julkistamatta lausuntoja selittääkseen eron sen puolelta.

Ennen tämän viikonlopun Acropolis-rallia M-Sport-tallin päällikkö Richard Millener on valaissut eroa enemmän sen jälkeen, kun hänet oli kyseenalaistettu tapahtumaa edeltävässä lehdistötilaisuudessa.

– Luulen, että teimme vuoden alussa selväksi, että se ei olisi Teemulle kokonainen kausi autossamme.

– Hänellä oli vaikea Monte Carlo ja vaikea Sardinia, ja tulokset arktisella alueella ja Virossa eivät luultavasti olleet odotustemme mukaisia, päällikkö kertoi.

Suniselle annettiin kyllä mahdollisuuksia.

– Käytimme Teemua myös Rally2-autossa, ja se on tietysti erittäin tärkeä reitti M-Sportille, ja päätimme keskittyä loppuvuoden ajan Rally2:n pohjaisempaan ohjelmaan ja annoimme Teemulle mahdollisuuden käyttää mahdollisuutensa ensi vuoden päätöksessämme. Sitä hän ei halunnut tehdä, ja hän päätti mennä muualle ja kokeilla eri reittiä.

– Jokainen, joka tuntee Malcolm Wilsonin tietää, ettei hän sulje ovea kuljettajalle, ja monilla kuljettajilla on ollut ylä- ja alamäkiä urallaan ja heidän on täytynyt ottaa sivuraiteita urallaan päästäkseen sinne, missä he ovat nyt.

Millener uskoo, että Sunisella on vielä hieno tulevaisuus edessään.

– Olen varma, että tämä ei ole Teemun loppu, mutta ehkä M-Sport-yhteistyön loppu tällä hetkellä. Olen varma, että hän pärjää erittäin hyvin Rally2-autossa Suomessa, ja toivotamme kaikkea hyvää, on ollut nautinnollista työskennellä hänen kanssaan. Hän on edelleen erittäin lahjakas kuljettaja.

Suninen vahvisti viime viikolla aikovansa palata WRC-kisoihin lokakuun MM-rallissa WRC2-luokan Volkswagen Pololla, vaikka hänen vuoden 2022 suunnitelmansa ovat epäselvät. Suomalainen oli M-Sportin ensi vuoden vaihtoehdoissa aiemmin tällä kaudella, ja se oli myös sidoksissa Toyotan paikkaan, vaikka Esapekka Lappi näyttää olevan vahvimmassa asemassa sen suhteen.

M-Sportin ensi vuoden kuljettajakokoonpanoa ei ole vielä ratkaistu, mutta Sunisen päätös on poistanut yhden mahdollisen vaihtoehdon. Adrien Fourmaux’n, joka ohjaa toista WRC Fiestaa vuoden jäljellä olevissa ralleissa, odotetaan saavan paikan, kun taas tallin kahden muun kuskin paikat ovat epäselviä.

M-Sport on vahvistanut puhuvansa useille tahoille, mutta Millenerin mukaan talli ei pysty ilmoittamaan suunnitelmistaan ​​ensi vuodelle.

– Olisi typerää ajatella, ettemme puhu kaikille, ketkä voisivat olla vaihtoehtoja, mutta moni asia on saatava paikoilleen, jotta asiat toimisivat. Se ei ole niin yksinkertaista kuin ihmiset kommentoivat sosiaalisessa mediassa. Meillä on aikaa varmistaa, että olemme tiiminä oikeassa asemassa laittaaksemme nämä kuljettajat autoon.

– Meillä on jo ideoita, joiden kanssa haluamme joka tapauksessa käydä läpi, meille on paljon uutta tekniikkaa ja haasteita ensi vuoden M-Sportina. Paljon on saatava paikoilleen ennen kuin olemme valmiita julkistamaan. Ihmiset voivat spekuloida mitä haluavat, valitettavasti se ilmoitetaan, kun olemme valmiita, mutta tällä hetkellä se ei ole juuri nyt.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli