Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Niko Suihkonen oli tyytyväinen Suomen alkulohkoon: “On se parempi jatkaa pelejä kuin jatkaa kotiin”

Niko Suihkonen yleispelaaja VaLePa
AOP

Suomen nuori yleispelaaja Niko Suihkonen ei kuulu joukkueen nimekkäimpiin pelaajiin, mutta on esiintynyt vakuuttavasti lentopallon EM-turnauksessa. Tampereen alkulohkosta jäi miehelle hyvä maku suuhun pienistä mutkista matkassa huolimatta.

Suomi peittosi alkulohkon viimeisessä ottelussaan Turkin tiukoin 3-2-lukemin. Niko Suihkonen oli lopputulokseen tyytyväinen.

– Tosi hyvä fiilis on tietenkin, kun saimme kairattua voiton. Meillä oli tiukat pelit Hollantia ja Venäjää vastaan, joissa meillä oli mahdollisuudet voittaa. Nyt oli tiukka peli ja kun saimme kairattua siitä voiton, tuntuu tosi hyvältä.

– Turkki voitti Venäjän, niin tietenkin se tuo itseluottamusta ja hyviä pelaajia oli vastassa. Kyllä se tuo itseluottamusta jatkopeleihinkin, Suihkonen iloitsi.

Suomi sijoittui C-lohkon neljänneksi ja jatkaa pudotuspeleihin. Vaikka sijoitus tarkoittaakin sitä, että tulevat vastustajat tulevat lohkovoittajista, Suihkonen ei voivottele tulevia kovia vastuksia.

– Hyvä fiilis jäi, vaikka jäimmekin neljänneksi lohkossa. Oli meillä mahdollisuudet parempaankin. Eipä siinä, olisimme voineet muutaman pelin enemmän voittaa ja sitä kautta parantaa sijoitusta, mutta ei noille menneille oikein voi enää mitään. Pitää mennä vain eteenpäin ja jatkaa samalla lailla.

– On se parempi jatkaa pelejä kuin jatkaa kotiin, mies naurahti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo