Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

ESS: Finlandia-hiihto sai uudet johtajat

Lari Lehtonen markkinointipäällikkö Finlandia-hiihto
AOP

Kahtena viime vuonna lumitilanteen ja korona-pandemian vuoksi peruttu Finlandia-hiihto on palkannut johtoportaaseensa kaksi uutta tekijää ja uusinut yhden sopimuksen.

Finlandia-hiihto on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Hollolan Urheilijat -46:n puheenjohtajan Henri Rauhamäen. Rauhamäki on toiminut Finlandia-hiihdon organisaatiossa useissa eri tehtävissä vuosien ajan, viimeksi järjestelytoimikunnan puheenjohtajana. Hän on ollut myös päätoimikunnassa HU-46:n edustajana vuodesta 2015.

Hiihtotapahtuman puheenjohtajana viime vuodet toiminut Raiko Pousi keskittyy jatkossa Salpausselän kisoihin, mutta jatkaa Finlandia-hiihdon päätoimikunnassa Lahden Hiihtoseuran edustajana.

Finlandian markkinointipäällikkönä jatkaa kesken viime kauden mukaan tullut entinen maajoukkuehiihtäjä Lari Lehtonen, joka toimii myös HU-46:n toiminnanjohtajana. Finlandia-hiihdon järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi puolestaan palaa HU-46:n Esko Saari.

49. Finlandia-hiihto on tarkoitus järjestää 12. ja 13. helmikuuta 2022. Matkoina ovat 65, 32 ja 20 kilometriä perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla. Kahtena edellistalvena tapahtuma on jouduttu perumaan, ensin lumenpuutteen vuoksi ja viime helmikuussa koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia.

Lähde: Etelä-Suomen Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu