Seuraa meitä:

Formula 1

F1-kauhukuski Nikita Mazepin puolustautuu kiivaasti syytöksiltä

Nikita Mazepin Mick Schumacher Haas F1
AOP

Haasin F1-tallin sisällä kuohuu. Talli on joutunut pitämään kaksi kehityskeskustelua lyhyen ajan sisään kuskiensa kanssa: yhden sunnuntaina Zandvoortin kisan jälkeen ja toisen torstaina. Tilanne ei näytä kuitenkaan rauhoittuneen. Tallin kuskit Nikita Mazepin ja Mick Schumacher ovat taas tukkanuottasilla.

Nikita Mazepin ilmoitti Motorsport Totalin haastattelussa, että tallipäällikkö Günther Steinerin kanssa käydyt keskustelut olivat hyvähenkisiä.

– Koska päätimme, etten rikkonut sääntöjä. Hän teki sen päätöksen. On mukava tietää, ettei hän ole huono minulle. Se on positiivista. Kunnioitan, että nämä keskustelut olivat yksityisiä, suljettujen ovien takana. Luulen, ettei olisi mukavaa kaikille osapuolille, jos toteuttaisimme tämän julkisesti.

Mazepin kääntää sen sijaan syyttävän sormen Zandvoortin GP:n toilailusta tallitoveri Mick Schumacheria kohti.

– Ehkä sinun on otettava jalkasi kaasupolkimelta, kun näet kaiteen edessäsi sen sijaan, että rikkoisit auto ajamalla.

Mick ei vaivaudu puuttumaan Mazepinin syytöksiin.

– Keskustelimme tästä sisäisesti. Ja sen pitäisi pysyä sisäisenä. Olemme nyt Monzassa. Mielestäni oikea asia on keskittyä tähän viikonloppuun ja tehdä parhaani.

Mazepin täräyttää kritiikkiä sen sijaan Mickin sedän Ralf Schumacherinkin suuntaan, joka kritisoi venäläiskuskia aiemmin.

– Englanniksi on erittäin sopiva sanonta. Sky-asiantuntija suojelee perhettään. Jos heitä on suojeltava, haluan kuunnella sitä.

Mazepinin mielestä muiden kuskien kritiikki on epäreilua,

– Ei ole oikein, että nykyiset ja entiset kilpa-ajajat asettavat itsensä kisajohtajien yläpuolelle ja sanovat, mitä olisi pitänyt tehdä. Samaan aikaan kunnioitan sääntöjä erittäin paljon.

Lähde: Motorsport Total

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1