Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kanadalaissensaatio US Openin finaaliin – “Steve Nash on minun boxissani”

Leylah Fernandez US Openin finaaliin.
AOP

Naistennis on saanut uuden supertähden tämän vuoden US Openissa, kun vastikään 19 vuotta täyttänyt Leylah Fernandez eteni näytöstyyliin US Openin finaaliin.

Leylah Fernandez kaatoi US Openin välierässa kakkoseksi sijoitetun valkovenäjän Aryna Sabalenkan 2-1 (7-6, 4-6, 6-4) -lukemin ja eteni lauantai-iltana pelattavaan loppuotteluun, jossa vastaan asettuu joko Iso-Britannian 19-vuotias Emma Raducanu tai Kreikan Maria Sakkari.

Fernandez on turnauksessa kaatanut Naomi Osakan, Angelique Kerberin, Elina Svitolinan ja viimeiseksi tämän vuoden voittotilastoa WTA:ssa johtavan Sabalenkan. Osaka ja Kerber ovat entisiä mestareita US Openista, ja japanilainen Osaka on hallitseva mestari.

– Tässä on tapahtunut niin paljon hienoja asioita. Olen tavannut Billie Jean Kingin, voittanut US Open välierän ja Steve Nash on minun boxissani kannustamassa minua, kertoi onnellinen Fernandez ottelun jälkeen kenttähaastattelussa, kun häneltä kysyttiin parasta syntymäpäivälahjaa.

Nash on NBA-joukkue Brooklyn Netsin päävalmentaja.

Ottelun avauserässä Fernandez ajautui heti 3-0 -tappioasemaan menetettyään ensimmäisen syöttönsä, mutta nousi murron takaa tasoihin ja vei erän katkaisupeliin. Katkaisupelissä Fernandez oli minimurron perässä, mutta käänsi katkaisupelin lukemin 7-3 -nimiinsä.

Toisessa erässä Sabalenka karkasi murrolla avauserän tavoin johtoon, mutta menetti erän toisen syöttövuoronsa ja kanadalainen tuli peliin mukaan. Fernandez menetti kuitenkin erän yhdeksännessä pelissä syöttönsä ja Sabalenka pääsi syöttämään erän nimiinsä.

Kolmannessa erässä edettiin tasatahtiin aina kuudenteen peliin asti, jolloin kanadalainen karkasi murrolla johtoon. Fernandez menetti kuitenkin heti syöttönsä perään ja tilanne palautui ennalleen. Yhdeksännessä pelissä kanadalainen syötti mahtavasti itsensä 5-4 -johtoon ja mursi nollille Sabalenkan syötön hoitaen ottelun nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis