Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Pesäpalloliitosta vaihtuvat niin urheiluyksikön johtaja kuin toiminnanjohtajakin

pesäpallo
AOP

Suomen Pesäpalloliitto PPL Ry:n johtoportaassa käy kuhina, kun sekä Mikko Huotari että Petri Pitkäranta lopettavat tehtävissään.

Urheiluyksikön johtaja Mikko Huotari aloitti työn Suomen Pesäpalloliitto PPL Ry:ssä 1.1.2017 ja viimeinen työpäivä liiton palveluksessa on 25.10.2021.

– Vuodet Pesäpalloliitossa ovat olleet työtä täynnä. Opin valtavasti näiden viiden vuoden aikana. Jos tämä osaaminen ja ymmärrys olisi ollut minulla aloittaessani työt viisi vuotta sitten, moni asia olisi tällä hetkellä varmasti pesiksessä paremmin, Huotari toteaa.

– Tunnen epäonnistuneeni siinä, että minun aikanani ei ole saatu parasta mahdollista luottamusta kaikkien seuratoimijoiden silmissä. Pesäpalloliikkeen kannattaneekin pysähtyä miettimään, miten lajia tulevaisuudessa johdetaan, eri toimijoita kohdataan ja kuinka tässä hienossa lajissa viestitään sisäisesti ja ulkoisesti yhteisellä arvopohjalla, Huotari jatkaa.

Pesäpalloliiton henkilökunnan puolesta asiaa miettivät toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta ja kilpailupäällikkö Timo Lamminen.

– Mikon lähtö jättää isoja aukkoja moneen osa-alueeseen, yhtenä suurena kokonaisuutena luonnollisesti kilpailutoiminta. Lajia ja sen kilpailutoimintaa on johdettu sekä kehitetty viimeisten viiden vuoden aikana valtavan suurella sydämellä, aina päätöksiin perusteluja, faktoja sekä vaihtoehtoisia toteutusvaihtoehtoja vaatien ja ennen kaikkea aina pesäpallon etua ajatellen.

– Vaikka mies lähtee, erittäin merkittävä määrä toimintatapoja tulee jäämään – pysyvästi. Erityiskiitos pitää Mikolle antaa rauhallisen loogisesta johtamistyylistä. Ilman tuota piirrettä Pesäpalloliitto ja koko pesäpalloliike ei olisi selviytynyt korona-ajasta lähelläkään näin pienin vaurioin.

Samalla myös Pitkäranta ilmoitti erostaan. Pitkäranta jatkaa tehtävässä, kunnes askelmerkit jatkolle selviävät.

– Tämä projekti on ollut todella mielenkiintoinen. Tiimini on tehnyt hartiavoimin töitä ja kiitos heidän olemme selviytyneet korona-ajasta melko hyvin. Toki monet kehitystoimenpiteet ovat hidastuneet tai jääneet koronataistelun varjoon. Kiitos koko pesäpalloväelle tästä ajasta. Pesiksen parissa ja kentillä toki jatkossakin tavataan, Pitkäranta toteaa.

– Menneet kymmenen vuotta Superpesiksen hallituksessa ja nyt tämä periodi toiminnanjohtajana jäävät mieleen arvokkaina kokemuksina. Kansallispelimme pesiksen 100-vuotisjuhlavuosi 2022 on edessä ja olisi hyvä, että seuraajani ehtii ottaa kopin johtamisesta hyvissä ajoin ennen sitä, Pitkäranta jatkaa.

Pesäpalloliiton puheenjohtaja Ossi Savolainen lausuu vuolaat kiitoksensa Pitkärannalle arvokkaasta työstä pesäpallon parhaaksi.

– Pitkäranta on tuonut liiton toimintaan uudenlaista johtajuutta ja toimintatapoja. Yhteinen projekti jäi meiltä hieman kesken, mutta nyt tehdyn työn pohjalta on helppo jatkaa pesäpalloliikkeen toimintaa ja sen kehittämistä.

– Haluan kiittää Petriä arvokkaasta työstä lajimme eteenpäin viemisessä ja toivottaa hänelle menestystä tulevissa haasteissa. Olen aivan varma, että Petri haluaa jatkossakin olla mukana – tavalla tai toisella – hänelle rakkaan lajin parissa, Savolainen sanoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo