Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Yuki Tsunoda sai jatkosopimuksen AlphaTaurille – Yllättyi itsekin

Yuki Tsunoda AlphaTauri
AOP

Japanilaistulokaskuski Yuki Tsunodan F1-kausi ei ole sujunut ruusuisissa merkeissä. Matkaan on sattunut niin kolareita kuin muutakin tunarointia. Nyt mies palkittiin kuitenkin jatkosopimuksella.

F1-tulokas Yuki Tsunoda on kolaroinut kolme kertaa kauden karsinnoissa Imolassa, Bakussa ja Ranskassa. Hän aiheutti myös punaisen lipun Unkarin GP:n ensimmäisessä harjoituksessa, kun hän oli ajanut AlphaTaurinsa seinään – törmäys johti siihen, että hän suoritti vain yhden kierroksen kakkosharjoituksissa.

Tätä ennen hän kolaroi Monacossa ja hänet siirrettiin sen jälkeen Italiaan osana Red Bullin suunnitelmaa isosta muutoksesta. Tiistaina ennen Italian GP:tä talli kuitenkin vahvisti, että Pierre Gasly ja Tsunoda pysyvät tallin kuskeina kaudella 2022. Tsunoda oli omien sanojensa mukaan yllättynyt jatkosopimuksesta.

– Olin yllättynyt, että jatkan ensi vuonna.

– Ensinnäkin kiitos tiimille ja olen todella innoissani tästä mahdollisuudesta jälleen ensi vuonna. Tänä vuonna opin niin paljon kuin mahdollista. Ja meillä on hauskaa vuonna 2022, Tsunoda kiitteli.

Tsunoda kommentoi myös sitä, miksi jatkosopimus oli hänelle yllätys.

– Kolaroin jatkuvasti! Minä tuhlasin paljon tallin rahoja, joten se ei ole hyvä tapa kauden ensimmäisellä puoliskolla. Etenkin Unkarissa menin seinään ensimmäisen harjoituksen aikana ja pilasin koko sessioni, lähes kaksi sessiota.

Tsunoda tähtää jo ensi kauteen osittain.

– Tavoitteeni on selvä ensi vuodelle, mutta keskityn edelleen tähän vuoteen. Ensi vuonna minun on oltava johdonmukaisempi ja toimittava hyvin ja kerättävä pisteitä.

– Mutta emme voi odottaa mitään ensi vuodelle, se on täysin uusi auto, kaikki voi muuttua, joten keskityn loppukauteen ja taisteluun pisteistä, mies päättää.

Lähde: The Race

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1