Seuraa meitä:

Formula 1

F1-legenda Gerhard Berger kehottaa Mick Schumacheria kylmäpäisyyteen

Gerhard Berger johtaja DTM
AOP

F1-legenda Gerhard Berger on varoittanut Mick Schumacheria tuhlaamasta tarpeetonta energiaa jatkuvassa riidassa tallitoverinsa kanssa.

Haasin F1-tallin sisällä on kuohunut koko kauden ajan, kun kuskit Nikita Mazepin ja Mick Schumacher ovat olleet tukkanuottasilla jatkuvasti. Mazepinin jatkuvat toilailut ja kummankin kuskin heikot tulokset eivät ole tyydyttäneet ketään ja kuskipari on syytellyt myös toisiaan.

Nyt Mickin isän Michael Schumacherin kanssa vuosikaudet ajanut F1-legenda Gerhard Berger jakaa näkemyksensä tilanteesta.

– Tämä on tietysti saalistuskilpailu. Sinun joukkuetoverisi on ensimmäinen, joka sinun on voitettava. Mutta olen sanonut Mickille – keskity suureen tavoitteeseen sen sijaan, että tuhlaisit turhaa energiaa, Berger kertoo.

On yleisesti tunnettu fakta, että suuri tavoite on Ferrarin ohjaamo, eikä Ferrari-pomo Mattia Binotto ole sulkenut pois mahdollisuutta, että Mick siirtyisi talliin kauden 2023 jälkeen, kun Carlos Sainzin sopimus päättyy. Berger sanoo kuitenkin, että Mickin ei kannata tähdätä vielä liian kauas tulevaisuuteen.

– Mick tekee hyvää työtä, mutta on vielä pitkä matka, ennen kuin voi sanoa, että hän on valmis yhteen parhaista talleista.

Mick itse ei anna tarkempia kommentteja aiheesta.

– Tunnen oloni erittäin mukavaksi. Tulen toimeen kaikkien täällä työskentelevien kanssa ja olemme luoneet hyvän suhteen, saksalainen toteaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1