Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1:n Italian GP:n aika-ajojen toilailut toivat rangaistukset Aston Martinille ja Alpinelle

Aston Martin Italian GP F1
AOP

Formula 1:n Italian GP:n aika-ajo sisälsi taas rutkasti tapahtumia ja niiden jälkipyykissä käsiteltiin Aston Martinin, Alpinen ja Nikita Mazepinin tekemisiä.

Italian GP:n tuomaristo on antanut päätöksensä perjantain aika-ajojen kyseenalaisista tapahtumista. Aston Martin sai 5000 euron sakot päästäessään Sebastian Vettelin huolimattomasti varikkoboksista suoraan Lewis Hamiltonin eteen.

Samassa rytäkässä Alpine-tallin mekaanikko oli tuomariston mukaan pyörinyt varikkosuoralla huolimattomasti ja ranskalaistallille määrättiin niin ikään 5 000 euroa sakkoa.

Haasin venäläiskuljettaja Nikita Mazepin selvisi puolestaan tällä kertaa ilman rangaistusta tilanteesta, jossa hän pilasi Kimi Räikköstä tuuraavan Robert Kubican kierroksen. Tuomaristo oli yhtä mieltä siitä, että talli ja kuljettaja olivat tehneet kaiken tarvittavan, jotta tilanteelta olisi vältytty.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1