Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Niko Hülkenberg kertoi F1-uransa olevan varmuudella ohi

Niko Hülkenberg kilpa-ajaja Saksa
AOP

Niko Hülkenberg oli jo pitkään sanonut, että jos hän ei palaa Formula 1:een viimeistään vuonna 2022, hänen Formula 1 -uransa päättyy. Nyt se tilanne on realismia.

Saksalainen 34-vuotias kilpa-autoilija Niko Hülkenberg totesi Bild-lehden haastattelussa, että miehen F1-ura on varmuudella taputeltu.

– Alfa Romeon kanssa ei ole keskusteluja. Se olisi ollut viimeinen vaihtoehto varmalle paikalle vuonna 2022, kun kaikki muut ohjaamot on otettu, saksalainen kertoi.

Hülkenberg ei murehdi asiaa.

– Elämä jatkuu. Minulla on jännittäviä kyselyitä muista sarjoista, eikä minulla ole kiire tehdä päätöstä. Lajittelen kaiken ja katson, kuinka asiat etenevät.

Sen jälkeen kun Nicholas Latifi ja Alexander Albon ilmoitettiin Williamsin ensi kauden kuskeiksi ja että Valtteri Bottas ajaa Alfa Romeolla ensi vuonna, Alfa Romeolla oli toinen kuskipaikka vapaana. Toista paikkaa jahtaavat Antonio Giovinazzin lisäksi hollantilainen Nyck de Vries, belgialainen Stoffel Vandorne ja kiinalainen Formula 2 -kuljettaja Zhou Guan Yu.

Hülkenberg ajoi Williamsilla, Force Indialla, Sauberilla ja Rénaultilla viimeiset kymmenen vuotta. Hän ajoi viimeksi F1:ssä tuuratessaan Racing Pointilla koronaa sairastaneita kuskeja kahdessa kisassa kaudella 2020. Viimeksi Hülkenberg oli TV-kommentaattori RTL:lle ja Servus-TV:lle. Itävaltalaiset haluaisivat saada hänet kommentoijaksi yhdessä Mathias Laudan kanssa kaudelle 2022.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1