Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Puola pöllytti Suomea lentopallon EM-neljännesvälierässä

Puola Suomi 11.9.2021 lentopallon EM-kisat
AOP

Suomelle jäi pahasti sivustakatsojan rooli lauantain lentopallon EM-neljännesvälierässä. Puola vei pelin nimiinsä suoraan 3-0.

Avauserä alkoi lupauksia herättävästi ja Suomi pysyi mukana pelissä. Puola alkoi kuitenkin kiskoa eroa erän puolivälin tienoilla ja se ei enää päästänyt Suomea 3-4 pistettä lähemmäksi. Suomen ote alkoi kirvota pahasti erän lopulla ja Puola paineli lopulta 25-16-voittoon.

Toinen erä alkoi samankaltaisesti kuin ensimmäinenkin. Suomi pysyi aina erän puoliväliin saakka hyvin pelissä, mutta sitten Puola näytti taas hallitsevan MM-kultamitalistin tasonsa. Se repi nopeasti lähes kymmenen pisteen eron Suomeen ja möyhensi varsinkin Suomen vastaanottopelin loistavilla aloitussyötöillään. Erä päättyi jälleen 25-16.

Kolmas erä oli silkkaa Puolan hallintaa. Se ei jättänyt Suomelle enää palaakaan, vaan Suomen oma peli luhistui käsiin. Puola piti Suomen kädenmitan päässä koko erän ajan ja kotiyleisö sai rutkasti hurrattavaa. Erä päättyi Puolalle lopulta 25-14 ja koko peli 3-0.

Tappio tarkoitti Suomelle kotimatkaa ja MM-kisahaaveiden luhistumista. Puola kohtaa puolivälierissä Tuomas Sammelvuon valmentaman Venäjän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo