Seuraa meitä:

Kamppailulajit

UFC-tähti Jéssica Andrade kertoo tehneensä mittavat tulot OnlyFansissä

Jéssica Andrade vapaaottelija UFC Brasilia
AOP

Entinen UFC-mestari Jéssica Andrade on päättänyt seurata trendiä ja näyttää toisen puolen itsestään OnlyFansin kautta, ja hän on tyytyväinen tähänastiseen kokemukseen odottamattomasta yllätyksestä huolimatta.

29-vuotias brasilialainen vapaaottelija Jéssica Andrade liittyi OnlyFans-verkkosivustolle muutama kuukausi sitten vaimonsa Fernanda Gomesin neuvon mukaan ansaitakseen lisää rahaa muutettuaan kokopäiväisesti Yhdysvaltain Nevadan Las Vegasiin. Asiaan on liittynyt myös ikävä sivujuonne, sillä Andraden kuvia vuoti myös luvattomasti OnlyFansin ulkopuolelle.

– En ollut järkyttynyt, koska kuvittelin jo, että se voisi tapahtua. Olen nähnyt tämän tapahtuvan myös muille ottelijoille. En ollut järkyttynyt, koska tein kaiken tämän tietäen, että se vuotaa lopulta.

Andrade ei puolustele lisätulojen hankintakeinoaan.

– Olen 30 ja kehoni ei näytä kauniilta loppuelämäni, joten meidän on nautittava siitä, kun se on mukavaa. Kukaan ei halua nähdä sitä myöhemmin. Parempi käyttää sitä nyt ennen kuin se on poissa. Mutta en ollut järkyttynyt. Minusta se oli hauskaa, koska ihmiset tekivät paljon meemejä, brasilialainen totesi.

Andrade sanoi, että elämä on opettanut minulle paljon, varsinkin kun hän ilmoitti maailmalle olevansa lesbo. Ennakkoluulojen ja vastoinkäymisten käsitteleminen on valmistanut hänet elämään elämää kiinnittämättä liikaa huomiota negatiiviseen energiaan.

– Jos olisin tehnyt nuo kuvat vastoin tahtoani, se olisi ollut toinen asia. Mutta tein ne tietäen, että se todennäköisesti tapahtuu. Kaikki eivät ole rehellisiä sinulle koko ajan.

– Valokuvat olivat paketti yhdelle henkilölle, mutta en tienntr tämän henkilön sydäntä ja luonnetta, ja valitettavasti niin tapahtui. Mutta se oli opettavainen kokemus. Joten teemme valokuvia nyt, mutta vain oikeille ihmisille ja oikealla tavalla, Andrade totesi.

Vaikka kaikki ei mennytkään aivan putkeen, rahallisesti OnlyFans-projekti on jo kannattanut.

– Maksoin autoni ja kuuden tai seitsemän kuukauden vuokran etukäteen. En ole edes käyttänyt viimeisen otteluni tuloja. Pystyin maksamaan laskuni Brasiliassa, auttamaan perhettäni ja auttamaan Fernandan perhettä OnlyFansin rahoilla, Andrade iloitsi.

– On mukavaa, kun tarkistat tilisi ja näet, että rahat ovat edelleen siellä. Olet kuin: ”Jumalani, ostan paljon tavaraa Amazonista, kotini on tällä hetkellä kuin markkinat ja tili pysyy samana. Vaikka kuvat ovat vuotaneet, niitä oli vain neljä tai viisi.

Andrade kertoi, ettei hän ole julkaissut mitään OnlyFansissa pitkään aikaan sen jälkeen, kun hän on tällä hetkellä leirillä valmistautumassa otteluun Cynthia Calvillon kanssa 25. syyskuuta, joka on hänen ensimmäinen UFC-esiintymisensä sen jälkeen, kun hän haastoi Valentina Ševtšenkon UFC-mestaruudesta, mutta aikoo jatkaa postauksiaan sen jälkeen.

Rahan lisäksi, joka hänelle maksettiin näistä vuotaneista kuvista, Andrade sanoi pystyvänsä maksamaan talonsa Brasiliassa ja aloittamaan äitinsä talon kunnostamisen.

– Ihmiset ajattelevat, että OnlyFans on vain pornoa, mutta se ei ole vain sitä. Se on alusta, jolla voit näyttää jokapäiväisen elämäsi, taistelusi ja tekemäsi asiat. Olen erittäin tyytyväinen OnlyFansiin.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Kamppailulajit