Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Cleveland Cavaliers teki sopimuksen Lauri Markkaselle tutun takamiehen kanssa

Denzel Valentine Clevelandiin
AOP

Lauri Markkanen saa seurakseen tuttuja pelimiehiä edellisestä seurastaan Chicago Bullsista. Markkasen seura Cleveland Cavaliers on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen heittävän takamiehen Denzel Valentinen kanssa.

Loukkaantumisista kärsinyt Valentine on Bullsin varaus vuodelta 2016 ja hän on pelannut joukkueessa 5 kautta. Viime kaudella yhdysvaltalaispelaaja pelasi 62 ottelussa, mutta ei venynyt parhaimpaansa. Tilastoihin kirjattiin 6,5 pistettä ja 3,2 levypalloa peliä kohden. Koko uran saldo Valentinellä on 232 peliä 7,4 pistekeskiarvolla ja 3,5:llä levypallolla per peli.

NBC Sports kanavan asiantuntijoiden mukaan kyseessä on seuralle pieniriskinen sopimus ja Valentine tuo onnistuessaan syvyyttä joukkueen heittopeliin. Samaisessa artikkelissa on kuitenkin huomioitu, että viime kaudella miehen heittopeli ei ollut parhaassa vireessä ja erityisesti kolmosten heittoprosenttiin olisi hyvä saada parannusta.

Lähde: NBC Sportsin artikkeli

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo