Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Daniil Medvedev US Openin voittoon – Novak Đoković ei yltänyt historialliseen temppuun

Daniil Medvedev voitti US Openin
AOP

Daniil Medvedev voitti US Openin tennisturnauksen finaalissa Serbian Novak Đokovićin. Medvedev ei antanut Djokovicille mahdollisuuksia, vaan voitti finaalin suoraan kolmessa erässä 6-4, 6-4, 6-4. Grand Slam -turnausvoitto on Medvedeville ensimmäinen.

Maailmanlistan ykkönen Novak Đoković tavoitteli New Yorkissa historiaa. Serbi on hallinnut tänä vuonna lajiaan suvereenisti ja haki US Openista kauden neljättä Grand Slam -turnausvoittoaan. Voitto olisi sinetöinyt Grand Slamin, jolla tarkoitetaan jokaisen neljän Grand Slam -turnauksen voittoa kalenterivuoden aikana.

Ranking-listalla toisena oleva Daniil Medvedev oli kuitenkin Đokovićille liian kova pala purtavaksi. Venäläinen voitti New Yorkissa ensimmäisen Grand Slam -turnauksensa suvereenilla näytöksellä suoraan kolmessa erässä 6-4, 6-4, 6-4.

Hävittyään kaksi kaksikon aikaisempaa kohtaamista Grand Slam -turnauksissa, 25-vuotias Medvedev otti ottelussa kaikki tarjotut mahdollisuudet ja oli taktisesti niskan päällä koko ottelun ajan.

– Hän tuli kentälle todella päättäväisesti, Đoković kommentoi ottelun jälkeen. Hänellä oli selkeä kuva siitä, mitä hänen tulee tehdä taktisesti. Hän suoritti sen [voiton] täydellisesti.

Medvedevistä tuli voiton myötä vasta kolmas venäläinen Grand Slam -turnausvoittaja ja ensimmäinen US Openissa sitten vuoden 2000 ja Marat Safinin.

– Tämä tekee ehdottomasti hyvää, sekä itsetunnolle että urani jatkolle, että tiedän pystyväni voittamaan jonkun, joka oli vuoden aikana voittanut 27 ottelua putkeen Grand Slam -tasolla, Medvedev sanoi ottelun jälkeen.

Medvedev antoi tunnustusta myös Đokovićille. Ottelun jälkeen hän otti kantaa siihen, kuka on kaikkien aikojen paras pelaaja.

– En ole koskaan sanonut tätä kellekään, mutta sanon sen nyt. Minulle sinä olet kaikkien aikojen parhain pelaaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis