Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Teemu Sunisen uralla odottamaton käänne

Teemu Suniselle sopimus Hyundain kanssa
AOP

Teemu Suninen ja Hyundain rallitiimi julkistivat kumpikin omissa sosiaalisissa medioissaan yllättävän uutisen maanantaina: suomalaiskuljettaja osallistuu Hyundain uudella Rally2-autolla Katalonian MM-ralliin.

Hyundain Twitter-päivityksestä selviää, että tallin WRC2-luokan autoilla ajavat suomalaiskaksikko Suninen ja Jari Huttunen. Huttunen on tehnyt jo pidempään yhteistyötä Hyundain kanssa.

Suninen vaikuttaa omassa päivityksessään innokkaalta

– Loistavia uutisia, me liitymme Hyundai Motorsport -talliin!, Suninen kirjoittaa jakamansa päivityksen oheen.

Sunisen jatko rallin MM-sarjassa on ollut epävarmaa, kun suomalaiskuljettaja lopetti yhteistyön M-Sport Fordin kanssa. Myös sopimus Fordin kanssa loppui jo ennen kauden päätöstä. Se olisi kattanut puolet sarjan osakilpailuista.

Tällä kaudella Suninen on ajanut 2 MM-sarjan osakilpailua yltäen Arctic Rallyssä 8. sijalle. Viime kauden paras sijoitus on Mexikon MM-rallin 3. sija. Viime kaudella Suninen ajoi M-Sportilla 7 osakilpailua.

Vielä ei ole täyttä varmuutta, mitä kaikkea Hyundai-yhteistyö tulee pitään sisällään.

Katalonian MM-ralli ajetaan 14.-17. lokakuuta. Siitä seuraavana ajetaan Suomen MM-ralli, jossa Suninen on aiemmin ilmottanut ajavansa WRC2-luokassa suomalaistiimi Printsportin Volkswagen Pololla.

Hyundain päivityksen näet alapuolella:

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Ralli