Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Aston Martinin tallipäällikkö tyrmää huhut erimielisyyksistä Vettelin kanssa: “Absoluuttista 100 % hölynpölyä”

Sebastian Vettel
AOP

Aston Martinin Formula 1 -tallipäällikkö Otmar Szafnauer on ilmoittanut, että uutiset Sebastian Vettelin tulevaisuudesta ovat välittömiä jahka niistä on jotain uutisoitavaa.

Kun Sebastian Vettel siirtyi Ferrarilta Aston Martinille, sopimuksen kerrottiin kattavan kauden 2021 ja siitä eteenpäin. Hänen sopimuksessaan on optio kaudelle 2022, ja talli haluaa, että tähtikuljettaja jatkaa englantilaistallissa, mutta toistaiseksi Vettel ei ole sitoutunut uuteen sopimukseen.

Vetteliltä kysyttiin ennen Italian GP:tä sopimustilanteesta, mutta saksalainen ei suostunut kertomaan tarkempia yksityiskohtia.

– Ei paljon lisättävää. Luulen yleisesti ottaen, etten ole koskaan puhunut paljoa sopimuksista. Sopimuksessa myös sanotaan, että sinun ei pitäisi puhua siitä, joten pelkään, etten voi antaa teille paljoa enempää tietoa.

Aston Martinin tallipäällikkö Otmar Szafnauer kuitenkin sanoo, että on absoluuttista 100 % hölynpölyä, että tiimin ja sen tähtikuskin välillä on erimielisyyttä ja että kummallakaan osapuolella ei ole suunnitelma B:tä ensi vuodelle.

– Kitkaa ei ole lainkaan. Kysy häneltä ja olen varma, että hän sanoo, hän rakastaa olla täällä. Kyse on vain joidenkin yksityiskohtien selvittämisestä.

Vettel on päässyt palkintokorokkeelle kahdesti ensimmäisellä kaudellaan Aston Martinin kanssa, vaikka hän menettikin toisen, koska autossa ei ollut tarpeeksi polttoainetta pakollisen kilpailun jälkeisen näytteen suorittamiseksi. Kausi 2021 on ollut tallille odotettua vaikeampi sen jälkeen, kun se kärsi suorituskyvyn heikkenemisestä tänä vuonna käyttöön otettujen uusien pohjasääntöjen myötä.

Aston Martinilla on tehty merkittäviä investointeja Lawrence Strollin ja Vettelin saapumisen sekä tallin uudelleenbrändäyksen jälkeen tänä vuonna kahden kauden jälkeen, kun Racing Point oli suunnattu operaatioksi, joka kykenee taistelemaan maailmanmestaruudesta tulevina kausina.

Szafnauer sanoi, ettei hän usko, että Vettel keskustelee F1:n jättämisestä tämän vuoden lopussa, ja väitti, että hänen sopimustilanteensa on pientä vaille valmis.

– Kyse on vain yksityiskohtien saamisesta oiken ja sopimuksessa on joitain asioita, joissa molemmilla osapuolilla on mahdollisuus valita – se itsessään vain kertoo, että meidän on neuvoteltava näistä asioista ennen kuin me molemmat allekirjoitamme.

Szafnauer kehuu Vettelin kanssa työskentelyä.

– Se on ollut upeaa. Hän on fantastinen yksilö, työskentelee todella ahkerasti, erittäin kokenut ja vain todella mukava ihminen. Me todella pidämme hänestä, hän pitää meistä. Käymme nyt yksityiskohtaisia ​​keskusteluja eteenpäin.

– Seuraavan viikon tai kymmenen päivän kuluessa voimme ilmoittaa jotain.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1